Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Végre nem vagyok állami...

Végre nem vagyok állami gondozott, vajon el tudom majd felejteni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 11:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)))
2012. jún. 30. 15:04
 12/15 A kérdező kommentje:
22 vagyok és lány!
2012. jún. 30. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Még talán annyit írok, hogy a család addig elsődleges az ember életében, amíg ki nem repül. Utána már sokkal fontosabbá válik a külvilág, a nagyobb család, azaz a nemzet, a világ többi embere. Úgyhogy a te igazi családod most már az összes többi ember. Akármilyen felnőttek is voltak körülötted, jó munkát végeztek vagy pedig a te vagy ilyen nemes szívű. Talán annyit mondanék még, hogy légy udvarias mindenkivel, barátságos sokakkal, bizalmas kevesekkel. Szóval azért vigyázz magadra, legyen tartásod, ne érezd magad kevesebbnek egyáltalán, ne hagyd, hogy kihasználjanak. Sose add ki magad! Vigyázz a pénzedre. Bátorság és üdv. a nagy családban!
2012. jún. 30. 15:23
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kedves szavakat, igen sajnos egy pár dolgora már rájöttem ,hogy nem szabad megbizni az emberekben, és csak akkor vagyok a legnagyobb biztonságban, ha nem adom ki magam... szerencsére van egy párom, ő nagyon megértő és támogat mindenben. Tőle nagyon sokt tudok kérdezni, és segít ha bármi baj van , átadja a tapasztalatait és próbál több lenni ,de a szülőket nem pótolja semmi sem !

Köszönöm szépen a segítséget és ezt a linket,az alapítványról! Remélem , minden sikerülni fog amit csak elterveztem! Van egy érettségim ,és egy szakmám, de még szeretnék tanulni! Persze munkát is keresek, de ha minden igaz akkor felvesznek egy helyre, már az önéletrajzom beadtam.

2012. jún. 30. 15:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor minden rendben lesz. Üdv.
2012. jún. 30. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!