Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis, mit jelenthet ez?

Mégis, mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Az exem összejött egy csajjal, a mi kapcsolatunk után szűk 3 hónappal. Én nem tudnék ilyen gyorsan mást találni magamnak, de ez egy dolog persze. Pláne amikor arról szólt a történetünk, h. fontosak vagyunk egymásnak. Olyan probléma miatt szakítottunk, amit végülis meg lehetett volna beszélni. Csak gondoltam, elgondolkodik egy kicsit az egészen, erre becsajozott szűk 3 hónap után.

A lényeg:

minden közös fotójuk, pláne randihelyszíneik ugyanazok, mint a mieink voltak. Ugyanúgy szerepelnek a fotókon, mint mi ketten.

Ráadásul egyikük sem való az én városomba, mindketten máshol élnek megyén belül, de mindig itt randizgatnak és ugyanazokon a helyeken, mint mi.

Amíg jártunk és később együtt is éltünk, azért tettük, mert én lakok ebben a városban.

Mi ez a minden egyforma dolog náluk a mi kapcsolatunkbeli dolgokkal kapcsolatban?

2012. jún. 29. 10:10
 1/9 A kérdező kommentje:
Én másfél hónapig szó szerint "szétcsúsztam", mert meghalt a nagymamám és csak nemrég "szedtem össze magam", tehát ez idő alatt sem tudtam koncentrálni a kapcsolatom rendezésére, bár nem is én voltam a hibás, amik történtek.
2012. jún. 29. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent.Te azt szeretnéd, hogy ő téged keressen benne, de jobb lenne inkább nem mások után bambulni,hanem saját magaddal foglalkozni.Ő továbblépett, ez van, te meg nem.
2012. jún. 29. 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Talán,mert az a legnagyobb város a közelben és ott jobb randizni mint egy faluban ahol semmi nincs? XD

Az elsőnek amugy igaza van.

2012. jún. 29. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:

1. Te nem voltál hibás semmiben, hogy megromlott a viszonyotok.

2. Kiraktad, hogy megneveld, hogy elgondolkozzon magán.

3. A közösségi oldalakon kutakodsz utánuk.

4. Belemagyarázod a vágyaidat a fotókba.

Ezeket együtt nézve nekem úgy tűnik, nem vagy egy érett személyiség, és emiatt valószínűleg a kapcsolatodat sem láttad reálisan.

Olyan ugyanis nincs, hogy csak az egyik hibás, és felnőtt, egyenlő kapcsolatban olyat tenni, hogy a másikat eldobom, hogy "gondolkodjon el", végzetes hiba. A kutakodás, magyarázatkeresés, önmagad álmokba ringatása pedig csak a saját életedet keseríti meg.

Lépj tovább! A volt pasid már megtette...

2012. jún. 29. 10:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Lefogadom, hogy ugyan úgy becézi őt, ahogy teéged, igazam van? Szívem, drágám, szerelmem, kincsem, életem, stb. Ugyan úgy fekszik mellé az ágyban, ugyan úgy simogatja meg, ahogy téged, a mostani párja is lány, ahogy te, ugyan úgy adja neki a puszit.

Basszus, mit gondolsz, meddig lehet variálni ezeket a dolgokat, hogy egy volt kapcsolat semmiben ne hasonlítson az újra? Elárulom: semeddig.

Szerintem szakadj le az exedről, ne kutakodj utána, ne nézegesd, ne hasonlítgass, ne kombinálj. Az ő élete, már nem a tiétek, hagyd őt békén.

2012. jún. 29. 10:27
 6/9 A kérdező kommentje:

Ja, csak az is igaz, mondták közös ismerősök, egyik kapcsolata sem tart ki egy évnél tovább:-)

Ennyit róla.

2012. jún. 29. 11:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Ebből következően azt a kérdést teszem fel legközelebb, hogy tudnék ilyen mocskot kikerülni, h. újra ne sérüljek érzelmileg??? Ahogy a többi lány is sérült.
2012. jún. 29. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Te raktad ki,mégis mire számitottál?Ő lezárta ezt a dolgot mert valószinű nem úgy látta hogy a probléma megoldható.
2012. jún. 29. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:
hogy őszinte legyek, én akkor csináltam ilyet, amit az exed, amikor még nem tettem túl magam az előzőn...
2012. jún. 30. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!