Mégis, mit jelenthet ez?
Az exem összejött egy csajjal, a mi kapcsolatunk után szűk 3 hónappal. Én nem tudnék ilyen gyorsan mást találni magamnak, de ez egy dolog persze. Pláne amikor arról szólt a történetünk, h. fontosak vagyunk egymásnak. Olyan probléma miatt szakítottunk, amit végülis meg lehetett volna beszélni. Csak gondoltam, elgondolkodik egy kicsit az egészen, erre becsajozott szűk 3 hónap után.
A lényeg:
minden közös fotójuk, pláne randihelyszíneik ugyanazok, mint a mieink voltak. Ugyanúgy szerepelnek a fotókon, mint mi ketten.
Ráadásul egyikük sem való az én városomba, mindketten máshol élnek megyén belül, de mindig itt randizgatnak és ugyanazokon a helyeken, mint mi.
Amíg jártunk és később együtt is éltünk, azért tettük, mert én lakok ebben a városban.
Mi ez a minden egyforma dolog náluk a mi kapcsolatunkbeli dolgokkal kapcsolatban?
Talán,mert az a legnagyobb város a közelben és ott jobb randizni mint egy faluban ahol semmi nincs? XD
Az elsőnek amugy igaza van.
1. Te nem voltál hibás semmiben, hogy megromlott a viszonyotok.
2. Kiraktad, hogy megneveld, hogy elgondolkozzon magán.
3. A közösségi oldalakon kutakodsz utánuk.
4. Belemagyarázod a vágyaidat a fotókba.
Ezeket együtt nézve nekem úgy tűnik, nem vagy egy érett személyiség, és emiatt valószínűleg a kapcsolatodat sem láttad reálisan.
Olyan ugyanis nincs, hogy csak az egyik hibás, és felnőtt, egyenlő kapcsolatban olyat tenni, hogy a másikat eldobom, hogy "gondolkodjon el", végzetes hiba. A kutakodás, magyarázatkeresés, önmagad álmokba ringatása pedig csak a saját életedet keseríti meg.
Lépj tovább! A volt pasid már megtette...
Lefogadom, hogy ugyan úgy becézi őt, ahogy teéged, igazam van? Szívem, drágám, szerelmem, kincsem, életem, stb. Ugyan úgy fekszik mellé az ágyban, ugyan úgy simogatja meg, ahogy téged, a mostani párja is lány, ahogy te, ugyan úgy adja neki a puszit.
Basszus, mit gondolsz, meddig lehet variálni ezeket a dolgokat, hogy egy volt kapcsolat semmiben ne hasonlítson az újra? Elárulom: semeddig.
Szerintem szakadj le az exedről, ne kutakodj utána, ne nézegesd, ne hasonlítgass, ne kombinálj. Az ő élete, már nem a tiétek, hagyd őt békén.
Ja, csak az is igaz, mondták közös ismerősök, egyik kapcsolata sem tart ki egy évnél tovább:-)
Ennyit róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!