Bubu18 kérdése:
Ha szüleimmel lakok és tanulok örökbe fogadhatom a saját fiamat? Idén végzek! Vagy mi kell az örökbe fogadáshoz? Üdv Nagy Tamás
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 10:32
11/30 anonim válasza:
Nagyon ritkán itélik az apának a gyereket.Gondolom a barátnőd fiatalkorú,ezért lett az ő apja a gyám.Nincs túl sok esély,hogy odaadják neked.Persze láthatási jogod lehetne ha bíróságra vinnéd az ügyet.
12/30 anonim válasza:
Látom, már írtad, hogy nincs. Utólag is a nevedre veheted, és akkor lesz esélyed, hogy megedhoz vedd. Mivel ez nem megy olyan gyorsan, addigra lehet, hogy munkád is lesz.
13/30 A kérdező kommentje:
Nincs.nem engedték a barátnőmnek,Most adom be hogy én vagyok az apuka.És a nevemen lehessen. Én is ezen gondolkodtam hogy ,sokan embernél ott a gyerek és nincs munkájuk.Nagy pap elégé harcias,meg fenyegetett hogy ha el merem vinni akkor előbb öl meg.Meg mindig az ügyvédekkel jön meg hogy kell ahhoz munka.De hát tanulok...Akkor hogy lenne munkája.Szerintetek a gyámügy Így hogy tanulok engedni fogja?
2012. jún. 28. 10:54
14/30 anonim válasza:
Ilyen esetben ha az anya kiskorú, az apa meg felnőtt, van esélye az apának, mert a szülői jog elsőbbséget élvez a nagyszülőével szemben.
15/30 A kérdező kommentje:
barátnőm nagy kórú,De azt mondta a nagypapa hogy ki dobja és nem láthatja ő sem a fiát ha mikor volt a felül vizsgálat kéri hogy ne a nagy papa legyen a gyám. Barátnőm jön velem aláírni a papírt hogy tényleg én vagyok az apa és hogy a nevemre veszem,de sajnos ő is tanul.
2012. jún. 28. 10:57
16/30 anonim válasza:
Be fogják idéztetni a te szüleidet is, mivel velük laksz, hogy ők befogadnak-e gyerekkel. Szerintem van esélyed, és mindenképp meg kell lépned, hisz látogatni sem engedik, nem tilthatnak el erőszakkal a saját gyerekedtől. Ez a bíróság szemében gyermeket veszélyeztető magatartás, hisz a fejlődéséhez szüksége van az apjára is.
17/30 A kérdező kommentje:
A szüleim természetesen benne vannak. Csak ez nagyon bánt hogy a nagy papa azt mondta hogy nincs állásom nem kapom meg a fiamat.Akkor ez nem igy van ..
2012. jún. 28. 11:00
18/30 anonim válasza:
A barátnőddel amúgy még szeretitek egymást?
Csak a körülmények miatt nem vagytok együtt, vagy szakítottatok?
19/30 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk,de most már csak akkor látjuk egymást ha este kijön,de ugye a fiamat nem láthatom.
2012. jún. 28. 11:02
20/30 anonim válasza:
Beszéld meg a szüleiddel, hogy mi lenne, ha nálatok laknátok. A baba és az anyukája is. Persze nem tudom, milyenek az anyagi körülményeitek, mármint a szüleidet ez mennyire viselné meg, de ha bírják, ez lenne a legjobb. Azt írtad, idén végzel. Szerzel munkát, a barátnőd kap gyest, családit, v.hogy ellesztek. Szerintem ez lenne a legjobb megoldás mindenkinek, főleg a babaának, hisz családban nevelkedhetne. A papa meg majd egyszer megbékél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!