Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire bizonytalan a kapcsolatomban?
Huszonéves lány vagyok, párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Nekem volt előtte egy hosszabb kapcsolatom, míg neki minden téren én vagyok az első. Az utóbbi időben kezdem észrevenni, hogy a kezdeti nagy lángolás mindkettőnk részéről kezd elmúlni, ami nem is lenne baj, csak folyton ott van bennem a tudat, hogy esetleg hajtani fogja majd a kíváncsiság. Ráadásul nem az a túlontúl érzelgős típus, így nem kapok annyi visszajelzést arról, hogy szeret, mint amennyire szükségem lenne, és ez is tovább növeli a bennem lévő bizonytalanságot. Új munkahelyén pedig már a 3. nap akadt egy lány, aki meghívta kávézni... Tudva, hogy egyes nők mikre nem képesek, eléggé félek...
Hogy lépjek túl ezeken a dolgokon? Mit csináljak, hogy ne agyaljak ezen állandóan?
Próbálj kicsit újítani. Minden kapcsolatban kellenek az újdonságok, valami kis pikánsság az ágyban. Csak hogy lássa, itt is vannak még új dolgok, nem kell azért máshoz menni. A lángolást fel lehet éleszteni, meg lehet tartani. Ha elhatározod magad, készen vagy a cselekvésre, rögtön nem a legrosszabbakon fogod törni a fejed, hidd el nekem.
Nekem bevált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!