Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bizonytalan vagyok a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonytalan vagyok a kapcsolatomban, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Több, mint 2 éve vagyok együtt a 32 éves párommal, én 25 éves lány vagyok. Kb 3 hónapja elbizonytalanodtam, ami a jövőnket illeti.

Én dolgozok, ő pókerből él, ill. fél éve nyitott egy sörözőt az én nevemen (így nem kell járulékot fizetnie, csak az alkalmazott után). Amióta ez megvan, valami a kapcsolatunkban is megromlott.

Mindene a pénz, hogy előretörjön. Ezáltal volt, hogy igen csak elhanyagolt. A megbeszélés nem az erőssége. Durcizni nagyon tud. Minden veszekedésért engem hibáztat, ő sose jön "puncsolni" vagy nem kér bocsánatot...

Vannak dolgok, amikben nem értjük meg egymást.

Viszont becézget, szeretget, ölelget, amikor olyanja van, erre nem is panaszkodom. Van, hogy nagyon kedves tud lenni, van amikor goromba.

Elismerem a hibáimat, de annyira rossz embernek mégsem tartom magam, mint amilyet éreztet velem. Parancsolni szeretne nekem, számon kér, hogy mikor, hol, kivel vagyok, elvárja, hogy mindig szóljak neki erről, de fordítva ezt nem teszi meg soha.

A jövőt illetően vannak tervei, de a rövidtávú terbveiben csak a vállalkozások kipróbálása és a póker áll, a házasság, házépítés és családalapítás utolsó helyen van, fél a hiteltől, az eladósodástól, ezért előbb minden meg akar teremteni. Én ezt megértem, de a mai világban ez nem teljesen kivitelezhető ilyen formában, főleg, hogy én is már 25 vagyok, az 5 éves tervben nekem benne lenne a család, ami ezekkel a tervekkel számomra előre láthatóan vele nem teljesíthető.

A gyerekről meg úgy gondolkodik, hogy az övét szeretni fogja, másé meg most sem érdekel, kerüli a kis unokahúgomat is... mintha nem is szeretné a gyerekeket, mégis szeretne egyet...

Én elismerem, hogy én sem vagyok tökéletes, sokszor fáradtan megyek haza, nem foglalkozok vele azonnal, mert jobban esik néhány percre eldőlni, aztán főzni is valamit... néha a munkahelyi gondjaimat is hazaviszem, lehangolt vagyok... de úgy érzem, nem vagyok teljesen boldog vele, valami ott áll kettőnk között. Talán az, hogy ő erős egyéniség, én meg gyenge, lelkis, pont az ellentettje.

A hivatalos dolgok őt sokszor hidegen hagyják (pl. adóbevallás, adófizetés, mivel idén nem is dolgozott, de már munkanélkülin sincs bejelentve). Ez engem bosszant, hogy nem vállal felelősséget, nem érti ezt meg, hogy engem bánt, zavar ez a dolog.

Egyébként meg azt a szeretgetős énjét szeretem. Azon kívül, hogy bulizni együtt nem tudunk, jókat lehet vele szórakozni, összebújni...

Kb. 1 hónapja szakítani akartam vele, kibékültünk, de ezekről a problémákról azóta sem beszéltünk, csak most pár napja.

Kettőn áll a vásár, megint szakítanék, szakítottam volna, de győzköd, hogy ő változott és nem olyan dologról van szó, amit ne lehetne megoldani.

Nem tudom, mit tegyek, mi a véleményetek erről?

2011. nov. 30. 10:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem is értem,hogy bírsz ekkora féreg mellett élni.El pazarlod a drága fiatal éveidet mellette?Ez kell neked?

Tök mindegy mint írok vagy írunk úgy sem hagyod el!Megérdemled!

2011. nov. 30. 10:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Azért az kissé erős, hogy féreg, habár nem is ő a becsületesség mintaképe. Szerintem is hagyd ott, ő nem az az ember, akire lehetne igazán, jóban-rosszban számítani...
2011. nov. 30. 10:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Fuss! De komolyan.
2011. nov. 30. 10:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Jól kihasznál téged, te meg vagy olyan kis butus, hogy hagyod. Kétlem, hogy őszintén szeretne téged.
2011. nov. 30. 10:18
 5/13 anonim ***** válasza:

Én ezt mégegyszer átgondolnám ,

ami neked fontos az neki nem ,ez baj

a szex az mással is jó lehet ...

az emberek csak kicsit tudnak változni,később sem lessz jobb

25 vagy semmi gond,de ne akarj mindenképp hozzámenni ,mert jönnek a gondok és akkor?

nem csak néha kell kedves legyen veled hanem mindig ,ha most durcás 10 év mulva már ordit is

szerintem keress egy olyan embert akivel közös céljaid vannak, ha ezt a kérdést itt feltetted akkor a válaszom ez

előtedd az élet ,tiéd a döntés légy boldog,érzd jol magad mindig ne csak néha néha.

2011. nov. 30. 10:22
 6/13 A kérdező kommentje:

Érzem, hogy szeret, ezt az "énjét" én is, de a másiktól néha félek is... mert olyankor goromba és az engem bánt... mégha néha én is tudok bunkó lenni, én utána azt be is ismerem... és az szerintem más... mint hogy ő képes napokig durcizni egy kis dolgon, mert pl. amikor elmentünk vásárolni, nem bújtam hozzá, meg sem érintettem (mert sietni akartam haza munka után és főzni, pihenni)... :S

Valamiért nem érzem, hogy ha folytatnák, jobb lenne, mint eddig... tényleg össze kellene már szednem magam és továbbállni... megpróbálom azt szem előtt tartani, hogy biztos van olyan pasi, akivel boldog lehetek még... boldogabb, mint vele... Sajnos vagy nem sajnos, ilyenkor hajlamos vagyok túlságosan beleélnem magam az ő helyzetébe is... és az én szempontjaimat félretolni... :(

2011. nov. 30. 10:37
 7/13 anonim ***** válasza:
nézd én úgy gondolom hogy a pokerrel nincs baj ha jól játszik és tud belőle egy kis plusz bevételt csinálni..dehát a hiteltől ki nem fél a mai világban?azért szerintem ez becsülendő benne hogy nem akar felelőtlenül bele ugrani és inkább a biztosra megy,ha a pokerből annyit félre tud tenni hogy a jövőtöket bebiztosítsa akkor nincs baj szerintem....itt nem feltétlenül arról van szó hogy egy link alak...a mai világban senki nem ugrik bele hitelbe rendesen..ez miért olyan nagy baj??
2011. nov. 30. 10:46
 8/13 anonim ***** válasza:

dicsérem az eszedet,jol gondolod ,

biztos hogy mással boldog leszel !

házasság előtt kell eldöntened hogy mi a jó neked,ha becsapod magad akkor boldogtalan leszel (25)

2011. nov. 30. 10:50
 9/13 anonim ***** válasza:
nézd kérdező én úgy gondolom hogy az a felelőtlen aki bele ugrik csak úgy a hitelbe és gyereket csinál ha ő ezt átgondolja és érzi a súlyát akkor annyira nem link alak,hiszen tudja mivel jár egy gyerek és a hitel felvétel...szerintem semmi nincs abban hogy átgondolja a dolgokat és nem ugrik fejest a dolgokban,az a sok felelőtlen ember aki hitelre vesz házat és lakást és csinál egy két gyereket....én sem csinálnék úgy gyereket hogy a hitel a nyakamon van....inkább kivárnék és összegyűjtenék egy lakásra és szerintem ő is azt akarja csinálni...
2011. nov. 30. 10:51
 10/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem a hitellel van a problémám. Ennek örülök én is, hogy így gondolja. Lehet, hogy egy kicsit türelmetlen vagyok, de a mai világban mégis 32 évesként nem ezt a felfogást várnám tőle, hogy utolsó helyen áll a család... Ha abból indulok ki, hogy egy félszoba szigelését fél évig csinálta, hogyan várjam el tőle, hogy egy házat jobb esetben hitel-minden nélkül (ha esetleg bejön a vállalkozási terve) felépítene pl. 5 év alatt?
2011. nov. 30. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!