Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdd betelni a pohár, szakítá...

Kezdd betelni a pohár, szakításon gondolkodom, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nemrégiben kiírtam ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Azóta az a fejlemény, hogy jelenleg szabadságon vagyok, 1 hónapja tudtuk, hogy most lesz. Le szerettem volna menni 2 napra pihenni a családi nyaralóba, de ő nem tud szabit kivenni, 2 napot sem... Ráadásul hétfőn haverozott, tegnap sem találkoztunk, ma pedig valami haver névnapját ünneplik,így ma sem megyünk sehova. Pedig tudja, hogy péntek, szombat vasárnap nem érek rá, esküvőre vagyok hivatalos.(több napos, életemben először megyek esküvőre :-))

Nagyon gondolkodom a szakításon, elegem van...

2012. jún. 27. 14:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Ebben az évben ez most fordul elő először, hogy kötött programom van, ő hetente eljátssza ezt, nem vagyunk kvittek. Egyébként én hívtam az esküvőre, nem akar jönni. Én mennék a névnapra, de ő nem hív. Van különbség.

2012. jún. 27. 15:28
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
nem az a baj hogy haverok vannak (egy kapcsolatban sose kényszeritsd a másikat hogy többet legyen veled mitn a haverokkal, mert annak szakitás a vége) a te esetedben nem tud sorrendet felállítani -egyensúlyt teremteni... ez nem fog változni, így kérdéses hogy miért maradnál egy olyan kapcsolatban ami ennyire nem harmonikus
2012. jún. 27. 15:28
 13/19 anonim ***** válasza:

én a helyedben a szabimon lelépnék pár barátnővel és elfelejteném megmondani neki. Ha nem akarod feladni a kapcsolatot ahogy írták többen akkor próbálkozz a visszaadással. Ha ez sem jön be akkor még mindig kidobhatod( már ha annyira egyszerű lesz mint ahogy leírni az) Én tudatosan egy jó darabig szivatnám. A nyaraláson túl , több este kimaradnék stb..És ha sztrájkol akkor elbeszélgetni vele, mert amíg nem érzi a saját bőrén addig úgysem érdekli. És ha ez sem jön be akkor tényleg nincs értelme, mert nem érdekled őt.

És mi az hogy nem érzi jól magát a családoddal? 2 év után már illik alkalmazkodni ha hozzád akar tartozni. 1-2 hó után még megértő lennék, de igyekeznie kell, neki kell most bizonyítani a családodnak.

2012. jún. 27. 15:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
ha jól értem, nem éltek együtt. a kapcsolat valójában jóval lazább, mint amilyet te szeretnél. ő pedig nem nagyon akar veled ennél szorosabbat. ne gondold, h ő lesz életed párja, mert ő most tudja, h nem egy életre tervez veled. ha ez elég így, maradj. ha megalkuvásnak érzed (én annak érezném), szakíts vele és keress mást
2012. jún. 27. 15:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#11 - Sajnos csak az eddig leírtak alapján tudtam válaszolni, az alapján nem, amit utána írsz le.

Szerintem a tiétek nem kapcsolat, hanem valami csereüzlet féle. Én is gondolkodnék a szakításon. De inkább meg is tenném.

2012. jún. 27. 15:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Tegnap dél óta nem beszéltünk, mert bedurrant az agyam, amikor megmondta hogy nem tud szabira jönni (miért is egy nappal előtte kell ezt intézni?!) valamint hogy inkább ma jönne át, nem holnap (azaz ma) mert névnapi buli lesz. Erre mondtam neki, hogy most inkább leteszem, és ne jöjjön, mert besokalltam, azóta nem beszéltünk. Gondolom majd holnap hív, mert akkor nem lesz semmi programja, de úgy döntöttem, én meg akkor nem fogok ráérni.
2012. jún. 27. 15:33
 17/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szakítanom kell, azért tettem fel a kérdést, mert jó kiírni magamból, és látni, hogy más emberek is így látják.
2012. jún. 27. 15:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne gondolkodj, ne emészd magad. Egy normális párkapcsolat nem erről szól. Szemlátomást tudod ezt te is. Én a helyedben nem latolgatnám az esélyeket, hanem lépnék....
2012. jún. 27. 15:37
 19/19 anonim ***** válasza:

lehet tényleg nem kiváncsi úgy rád, de ott vagy neki egy biztos pont hogy haneki kell valami.....nem lehet hogy megcsalt?

Mindegy ez a pali nem érdemel meg téged sem nőt míg így viselkedik, hagyd ott lehet észre veszi magát benő a feje lágya, és lehet rá jön mit vesztett, és megkeress téged és meg változik...ha meg nem akkor meg minek maradtál volna vele...semmi értelme és te tudni fogod!

2012. jún. 27. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!