Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy az az ember...

Miért van az hogy az az ember aki a legrafináltabbnak gondolja magát azt lehet átvágni?

Figyelt kérdés
Vagy csak én vettem ezt észre?

#család #barát #SUNYISÁG
2012. jún. 27. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert az az ember nem azt nézi, hogy ki mit szedhet ki belőle, hanem azt, hogy ő mit szedhet ki a másikból. Óvatlanná válik.
2012. jún. 27. 14:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Nos, nem értem. Van egy családtagom aki ilyen rafináltnak gondolja magát, ez mellett nagyon jó megfigyelő és mások érdemeivel henceg, beszélgetés vagy akármi másnál.

Észre vettem, hogy aki nem mondja magát annak, az 2 perc alatt rájön, hogy ő mégsem olyan okos, és a bizonyos családtag többször is elárulta magát.

2012. jún. 27. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Van erre egy jó mondás: "A magabiztosság az az érzés, ami közvetlenül az orra bukás előtt elönti az embert."

Aki túlzottan magabiztos, az elbízza magát és óvatlanná válik.

2012. jún. 27. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ember naívan viselkedik anélkül, hogy ez feltünne neki. Mert úgy gondolkodnak, hogy őket miért is akarná bárki is átverni.
2012. jún. 27. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!