Jogos-e a sértődöttsége?
Megpróbálok rövid lenni.
Fiatal pár vagyunk, 30 körüliek.
Egyszobás, galériás lakásunk van, nyár elején egy barátnőnket befogadtuk, hogy nyári melót vállalhasson, amiből a főiskoláját fizeti.
Június első hetét külföldön töltöttük, előtte megkértem a lányt, hogy ne hozzon fel senkit, ne legyen átjáróház, se parti...
Erre ma a közösségi oldalon látok egy képet, amin egy srác nálunk főz.
Őt kb. kétszer láttuk előtte, nem ismerjük.
Mondtam a lánynak, hogy nem örülök.
Még a végén ő fog megsértődni úgy érzem...
Jogos. Én megkérném, hogy 1 héten belül költözzön el.
A barátság nem azt jelenti, hogy átver benneteket, akik segítetek, hanem azt, hogy betartja a játékszabályokat.
ma 12:29
Nincs igazad. Nem az a gond,hogy 1 férfi felment és főzött. Hanem az,hogy a lakás tulajdonosa jóindulattal segít egy barátnak,és befogadja. Külön meg is kéri,hogy amíg nincsenek otthon senkit ne vigyen fel..Erre a lánynak: egyik fülén be a másikon ki a szöveg..Akár a falnak is beszélhettek volna a tulajok..Na ezért nem jogos a sértődése..Ha engem megkérnek,hogy NE vigyek fel senkit,akkor tartom magam hozzá..Főleg ha segítenek is,hogy jobb legyen nekem,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!