Szerintetek jogos a felháborodásom? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nyàri szünetben pàrom kisfia (8 éves) szeretne nàlunk tölteni 2 hetet.Másik városban él az anyjàval,aki kitalàlta,hogy ő hozza el a gyereket és nàlunk tölt 2 napot,hogy megismerjen engem,utàna esetleg itt maradhat a gyerek.2 éve élünk együtt pàrommal,a kisfiùval ismerjük egymást.De nekem ez a dolog,hogy a nő itt is akar aludni,durva.2012. jún. 1. 20:01
1/6 anonim válasza:
Valahol érthető az anyuka is, de ez azért nekem se lenne járható út. A következő látogatások alkalmával nem tudsz a pároddal menni, hogy pár órát beszélgess az anyukával?
2/6 anonim válasza:
Az, hogy meg akar ismerni önmagában nem rossz dolog, bár mivel már két 2 éve együtt vagytok és átengedi a gyerekét, kicsit talán elkésett vele. Az ottalvás szerintem is túlzás.
3/6 anonim válasza:
Miért kell ilyen ellenségesen kezelni az ex-et? Nálam is aludt a volt férjem, a feleségével és a pici babájukkal, amikor eljöttek a közös fiunkat meglátogatni. Én örültem, ha ott voltak, legalább jól kibabázhattam magam. Miért nem tudsz a barátnője lenni? Nem a férjét akarja visszaszerezni, csak a gyerekét akarja biztonságba tudni.
4/6 anonim válasza:
Nem értem, mi a baj ezzel. Ha a 2 hetet végig ott akarná aludni, akkor tényleg furcsállanám,de így? Meg akarja tudni, kire bízza a fiát. Az élete értelmét teheti tönkre egy hibás döntés!
5/6 anonim válasza:
Ez így nem normális
Úgy szokott lenni hogy csak a gyerek megy a másik szülőhöz.Ha az anyuka is menne az szerintem eléggé gáz lenne(emlékek,érzelmek stb miatt,legalábbis nekem kellemetlen lenne ez a szituáció.Még akkor is kellemetlen ha nem szeretik egymást már a szülők)
6/6 anonim válasza:
Jujj gratulálok a 3. válaszolónak! Tényleg ennyire nincs önbecsülésed? Barátnője annak a nőnek, aki elszerette a férjed, akivel az exed boldog, akivel szemben te csak egy sz*r ember vagy? Tudod mikor... meg még a gyerekét is babusgatni.. Eszem megáll.
Nem normális amúgy. Én is azt tudom tanácsolni, hogy menj vele, amikor hozza el vagy viszi vissza a kissrácot és szállj ki a kocsiból, mutatkozz be az ex-feleségnek és gyertek el. Ennyi bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!