Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a lányom...

Hogyan vegyem rá a lányom hogy ne menjen vissza iskolába?

Figyelt kérdés

A lányom (19) érettségi után elment dolgozni egy gyárba mert abba az időszakba volt hogy nem akart tanulni.

73 ezret kap 4 műszakra ebből 20 ezret ad haza amire nekem nagyon nagy szükségem van.

Most ő kitalálta hogy nem fog ennyi pénzért gyárba dolgozni,elmegy kozmetikus iskolába és kimegy külföldre. (folyékonyan beszél németül).

Nekem erre a 20 ezer forintra szükségem van és nem szeretném hogy visszamenjen az iskolába!

Hogyan beszéljem le róla?

2012. jún. 27. 12:07
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%

Gyerektartás nem fog járni? Az is valami, de az álmait had próbálja megvalósítani!

Apám is lemondott rólam, és amikor bekerültem a szakmás iskolámba, színötösre végeztem el!

Segíts neki, ne húzd vissza, valahogy oldd meg!

2012. jún. 27. 21:46
 52/58 anonim ***** válasza:
0%
Minek végzi el a kozmetikus iskolát ha utána úgyis kimegy külföldre? Oda felveszik dolgozni anélkül is.
2012. jún. 27. 21:56
 53/58 anonim ***** válasza:
69%
Kozmetikusnak? Ha egyszer semmit sem tud? Hol élsz?
2012. jún. 28. 07:19
 54/58 anonim ***** válasza:
0%
Nem kozmetikusnak,akárminek. Külföldön nem kell szakma ahhoz, hogy jól keress. Szobalány stb...
2012. jún. 28. 17:52
 55/58 anonim ***** válasza:
100%
A lányod jobb, ha nem hallgat rád!
2012. jún. 28. 20:28
 56/58 anonim ***** válasza:
14%
Dolgoztatok már külföldön? Mert ha dolgoztatok volna tudnátok, hogy kimehetsz dolgozni akár egy szakmunkással is. Volt osztálytársam Hollandiába dolgozik egy étterembe, a másik Ausztriába felszolgáló a harmadik most ment ki Londonba szobalánynak. Ha van érettségid meg egy szakmád mehetsz....
2012. júl. 1. 13:52
 57/58 anonim ***** válasza:
14%
Sok agyoniskolázott aki nem tud semmit csak lepontozni. 3 utolsó válaszadó voltam...
2012. júl. 1. 13:53
 58/58 anonim ***** válasza:
100%
Akkor olvasd el, hogy a lány kozmetikus akar lenni.
2012. júl. 1. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!