Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a lányom...

Hogyan vegyem rá a lányom hogy ne menjen vissza iskolába?

Figyelt kérdés

A lányom (19) érettségi után elment dolgozni egy gyárba mert abba az időszakba volt hogy nem akart tanulni.

73 ezret kap 4 műszakra ebből 20 ezret ad haza amire nekem nagyon nagy szükségem van.

Most ő kitalálta hogy nem fog ennyi pénzért gyárba dolgozni,elmegy kozmetikus iskolába és kimegy külföldre. (folyékonyan beszél németül).

Nekem erre a 20 ezer forintra szükségem van és nem szeretném hogy visszamenjen az iskolába!

Hogyan beszéljem le róla?

2012. jún. 27. 12:07
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem értem az egészet.

Az a lány elég rövid időn belül valószínűleg így is, úgy is családot alapít, és ha gyerekei lesznek, nem valószínű, hogy nélkülözni tudná a fizetése közel harmadát. Tehát a kérdező mindenképp elesik ettől a pénztől, a kérdés csak az, hogy mikor.

A megoldás csak az lehet, hogy ezt a pénzt ki kell iktatni a költségvetésből, meg kell tudni oldani az életet anélkül, mert nem lehet arra alapozni, hogy a lány ezt mindig oda tudja adni.

Az más kérdés, mennyire önző dolog a lány boldogulását, álmait tönkretenni havi 20 ezer forintért...

2012. jún. 27. 12:20
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy! És jó, hogy nincs több gyereked, ezt az egyet is sajnálom, hogy ilyen anyja van!
2012. jún. 27. 12:24
 13/58 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul tanul,épphogy átment az érettségin, de a németje folyékony?
2012. jún. 27. 12:24
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
hát tudod, gondolom arra nem gondoltál, hogy esetleg többet tud adni később. szégyelld magad, más szülő örülne, hogy legalább a gyerekének nem kell majd úgy nyomorognia, mint neki...
2012. jún. 27. 12:26
 15/58 anonim ***** válasza:
100%
és menj el dolgozni
2012. jún. 27. 12:26
 16/58 anonim ***** válasza:
95%
Még annyi, hogy egy kozmetikusi képzésen nem történelmet, matematikát és egyéb unalmas, nehéz tárgyakat kell tanulni, amiket esetleg a lányod nem szeretett, hanem magát a kozmetikai fogásokat, eszközöket, módszereket. Össze sem lehet hasonlítani a középiskolával, ahol minden hülyeséget belénk erőltettek négy évig.
2012. jún. 27. 12:27
 17/58 A kérdező kommentje:

Az apja Németországban dolgozott éveken keresztül és a gyereknek sokat beszélt németül,volt hogy ők már mellettem így beszéltek,meg az iskolába 12 évig járt német órákra.

Tehát nem azért mert olyan okos lenne....

2012. jún. 27. 12:27
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ezt szülő írta. Kizárt, hogy ennyire .......legyen egy szülő.

Talán vállalj másodállást, vagy menj te egy gyárba éhbérért robotolni.

2012. jún. 27. 12:29
 19/58 A kérdező kommentje:
Elváltunk az apjával,ha visszamegy iskolába NEM tudom fizetni a lakáshitelt!!!!!
2012. jún. 27. 12:30
 20/58 anonim ***** válasza:
100%
Oké hogy az érettségin éppen átment, de ha végre talált valami olyat amit szeretne. És ha kihúzod ezt a pár évet, akkor utána külföldi fizetésből ennél jóval több pénzt fog tudni hazaadni.
2012. jún. 27. 12:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!