Hogyan vegyem rá a lányom hogy ne menjen vissza iskolába?
A lányom (19) érettségi után elment dolgozni egy gyárba mert abba az időszakba volt hogy nem akart tanulni.
73 ezret kap 4 műszakra ebből 20 ezret ad haza amire nekem nagyon nagy szükségem van.
Most ő kitalálta hogy nem fog ennyi pénzért gyárba dolgozni,elmegy kozmetikus iskolába és kimegy külföldre. (folyékonyan beszél németül).
Nekem erre a 20 ezer forintra szükségem van és nem szeretném hogy visszamenjen az iskolába!
Hogyan beszéljem le róla?
Egyszerűen nem értem az egészet.
Az a lány elég rövid időn belül valószínűleg így is, úgy is családot alapít, és ha gyerekei lesznek, nem valószínű, hogy nélkülözni tudná a fizetése közel harmadát. Tehát a kérdező mindenképp elesik ettől a pénztől, a kérdés csak az, hogy mikor.
A megoldás csak az lehet, hogy ezt a pénzt ki kell iktatni a költségvetésből, meg kell tudni oldani az életet anélkül, mert nem lehet arra alapozni, hogy a lány ezt mindig oda tudja adni.
Az más kérdés, mennyire önző dolog a lány boldogulását, álmait tönkretenni havi 20 ezer forintért...
Az apja Németországban dolgozott éveken keresztül és a gyereknek sokat beszélt németül,volt hogy ők már mellettem így beszéltek,meg az iskolába 12 évig járt német órákra.
Tehát nem azért mert olyan okos lenne....
Nem hiszem, hogy ezt szülő írta. Kizárt, hogy ennyire .......legyen egy szülő.
Talán vállalj másodállást, vagy menj te egy gyárba éhbérért robotolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!