Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudtam valamit, amit ha...

Megtudtam valamit, amit ha nem mondok el elárulom az egyik felet, ha elmondom a másik felet, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Akaratlanul is belekeveredtem egy szerelmi háromszögbe (akarom mondani tudomást szereztem róla)...Az a baj, hogy a félre kacsintgató személy nagyon közel áll a szívemhez, ugyanúgy ahogyan az is akit "át.sznak"...Az egyik (a kikacsintgató) a legjobb barátnőm, a másik (az átvert) a párom unokatestvére...

Majdnem rosszul lettem mikor meghallottam, mert számomra ők ketten nagyon fontosak voltak, így együtt. Mindig mindenhova négyesben mentünk, minden együtt ünnepeltünk, kirándultunk, a barátnőm erre megkerdült...A srác nem sejt semmit, én hallgatok (de kérdezősközik s akkor is hallgatok, tehát átverem :-S). Utálok beleszólni mások életébe, így még a páromnak se meséltem, de úgy érzem már muszáj, különben megpukkadok...

Ha elmondom a barátnőmet verem át, ha nem mondom el a párom unokatestvérét csapom be, akit szeretek...:-O

Mit tennétek? Kérlek ne rakjátok más kategóriába.

22-L

2012. jún. 26. 18:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Pálcát nem rajta törnek, kicsi lány, hanem felette. Nagyon nem mindegy! :)

Azt javaslom, hogy a barátnőddel beszéld meg, hogy úgy intézze a dolgait a továbbiakban, hogy nem fogsz neki többé falazni. Azaz, a TE értékrendedet, az erkölcsi mércédet nem fogja rombolni tovább azzal, hogy arra kényszerít - barátság címén! -, hogy hazudozz a másiknak.

Mondd meg neki, hogy ha a harmadik fél nálad bármire rákérdez, akkor te megmondod az igazat neki, bármi is lesz az ára. Nem barátnő az, aki magával akar rántani a sárba.

Miért ragaszkodsz egy rossz barátnőhöz?

2012. jún. 26. 21:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem rossz barátnő. Nagyon szeretem. Ez az első ilyen húzása, és nekem az a dolgom, hogy valahogy kiszedjem ebből, csak még nem tudom hogyan...
2012. jún. 26. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem érted, ugye? :)

Teljesen mindegy, hogy hányszor csinálta ezt, és mióta, a tény az, hogy csinálja, és rád ez nagyon rossz hatással van és még rosszabb lesz a jövőben.

Miféle barátnő az olyan, aki barátság címén hagyja, hogy a mésik fél szenvedjen az ő oktalan és önző viselkedése miatt?

2012. jún. 26. 21:38
 14/17 A kérdező kommentje:

Majd én eldöntöm ki legyen a barátom, ki érdemes rá és ki nem. Ez a lány kapott már annyi pofont az élettől, hogy én nem fogok belerúgni...testvérként szeretem, így pláne nem...

Csak nem tudom mit tegyek, hogy végre minden rendbe jöjjön

2012. jún. 26. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek kérdezed, hogy mit tegyél? Falazz neki és hazudj mindenkinek tovább. Aztán majd ha kipattan a botrány és a párod a szemedbe nézve megkérdezi, hogy - Te tudtál erről? Miért nem szóltál, hogy ez a ..... megcsalja a rokonomat?! - akkor majd legyen valami nagyon frappáns válasz a tarsolyodban! Pont ugyanolyan hamis vagy, mint a barátnőd, nem csoda, hogy összetartotok.
2012. jún. 27. 00:31
 16/17 A kérdező kommentje:
00:31 Úgy látom nem érted a problémámat, és úgy érzem nem tudod mi az a barátság...
2012. jún. 27. 09:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Neked az a dolgod, hogy leültesd a barátnődet és mondd el neki, hogy csak egy ember iránt érezhet az ember úgy, ahogy ő érez, és ez most a másik srác, nem a barátja. Olyan nincs, hogy szerelmes a srácba de nem akarja feltétlenül elhagyn ia barátját. Ilyet tisztességes ember nem csinál. Szakít a barátjával, és megy a sráchoz, VAGY marad a barátjával de megszakít minden kapcsolatot a sráccal. Én az előbbit javasolnám neki, mert elfojtott érzelmek sosem vezetnek jóra egy kapcsolatban, ha az érzelmek egy harmadik fél iránt vannak.

Tehát röviden: barátnőd szakítson, jöjjön össze az új sráccal, lehetőleg azonnal, ha igazán olyan jó ember amilyennek elmondod.

2012. jún. 28. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!