Azok a férfiak akik állatként viselkednek a forgalomban, állatok otthon, a családjukkal is, vagy ellenkezőleg?
Általánosságban igen, de vannak kivételek.
Párom apja és öccse is elég állat módon vezetnek, na otthon is ugyanolyanok, szemetek, bunkók, kötekedőek, önzőek...
"Én annyit tudok mondani, hogy a páromnak van egy kissé agresszív vezetési stílusa, de itthon kenyérre lehet kenni. :)
Bár a forgalomban is csak akkor jön ki belőle az "állat", ha valaki bunkón viselkedik (pl. nem engedi át a gyalogost a zebrán, cigit dobál ki az ablakon, bevág elé), azt igyekszik megtorolni."
Nem értem miért lettem ennyire lepontozva.
1.kizárólag a kérdésre válaszoltam
2. Párom kizárólag azokkal szemben agresszív, akik bunkók, azokra rádudál. De, ha mindenki ki így tenne, akkor nem lenne ennyi tahó az utakon. Őt kihozza a béketűrésből, ha szemetet hajigálnak ki a kocsiból, ha zebrán kis hijján elütik a gyalogost, ha mozgássérült parkolóba parkol egy szemmel láthatólag nem rászoruló...stb.
A pontozás alapján már ez is bűn?! Jó tudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!