Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszólt a nagynéném hogy...

Megszólt a nagynéném hogy tehetségtelen senki vagyok mert nem találok munkát. Hogy mondjam meg hogy nem az én hibám?

Figyelt kérdés

Hónapok óta nem találok semmit, igaz nincs szakmai tapasztalatom, így meg nehéz, de 21 évesen frissen kiszállva az iskolapadból hogy legyen 2-5 éves tapasztalatom? De ő csak azt látja hogy nem találok, és azt mondta az én hibám....

Már arra is gondoltam hogy elküldeném az önéletrajzomat a környező multikhoz, gyárakhoz. De nincs náluk meghirdetett állás csak diplomás mérnököket keresnek meg vezetőket. De attól még írhatok nekik? Mit kellene írni ha adminisztrációs állás érdekelne?

2012. jún. 25. 14:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
46%

Kérdezd meg a nagynénédet, hogy

1. mi köze hozzá, hogy te mit csinálsz?

2. ő melyik országban él? Látása, hallása, gondolkodása még rendben van? Mert ha igen, akkor ki sem ejt a száján ilyen sületlen szöveget.

2012. jún. 25. 20:32
 22/23 anonim ***** válasza:
a nagynénéd kinyalhatja a se.ggem, úgy utálom az ilyeneket, akik leragadtak a szocializmusban és azt hiszik, most is mindenkinek a feneke alá tolják a munkalehetőséget...
2012. jún. 28. 03:16
 23/23 A kérdező kommentje:

De amúgy igen...63 éves, életében 2 munkahelye volt: az egyikben kb 20 évet húzott le, rögtön a diploma után bekerült, szülés után visszavették stb. Aztán lett egy autóbalesete, és akkor már nem vették vissza (rendszerváltás után volt ez). De aztán felvették egy újabb helyre, és innen ment nyugdíjba 10-en valahány év múlva vagy hogy.

Na mindegy.

Amúgy írtam egy csomó helyre emailt. Volt ahonnan nem válaszoltak. Volt ahonnan tanácsot adtak hogy hívjam fel az X telefonszámot (poén amúgy hogy nem is hirdetik a melót, de azt mondták menjek majd be interjúra) volt ahonnan azt írták hogy sajnos nincs számomra való munka, volt ahol azt mondták továbbítják az önéletrajzom a HR osztályra. De amúgy ez egy tök jó megoldás. Ez alatt a pár nap alatt több helyről jeleztek vissza, mint a hónapok alatt....

És elég rendesek.

2012. jún. 28. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!