Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már nem tudom...

Mit tegyek? Már nem tudom elviselni!

Figyelt kérdés

A helyzet az h a bátyám egyfolytában piszkál( még akkoris ha nem is szolok hozzá!).. Már nagyon idegesit és ha anya vagy apa rászól akkor se hagyja abba! Már nem tudok mit csinálni, de csak nem verhetem agyon.. Ja és a párom wele egykorú és már ő is szolt a bátyámnak h hagyjon már békén! Anyu és apu elváltak és már azon gondolkodok h leköltözök apuhoz, mert ezt igy már nem bírom!

Én 12/L a tesóm 15/F

2009. júl. 7. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Hát kamasz,lehet az a baja irigy rád mert van barátod, neki meg nincs barátnője.mindenesetre ezért nem költöznék el otthonról, sztem próbálj meg nem foglalkozni vele egy darabig, hátha veszi a lapot .egyik füleden be a másikon ki.
2009. júl. 7. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"ha anya vagy apa rászól akkor se hagyja abba!"

akkor zargasd a szüleidet hogy szóljanak megint rá, megint és megint... vagy őt vigyék orvoshoz, vagy téged mert megfogc tőle örülni. kicsit humorosan irtam de komolyan mondjad a szülidnek hogy téged elviselhetetlenül zavar és ha nem tesznek semmit akkor gondok lehetnek.

2009. júl. 7. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne busulj, ez el fog mulni :)

Mi is igy voltunk a batyaimmal (3 van)Gondolhatod mit eltem at mellettuk :)) Szerencsere eltelt, es most nagyon jol egyezunk, igazi tesokka valtunk :))

32/n

2009. júl. 7. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát megprobáltam már nem foglalkozni wele és wolt h 2 napig nem szoltam hozzá, de ő akkor csak ütögetett...

És mondjuk amikor a barátommal vagyok akkor ő is direkt kijön és megprobálja a barátom figyelmét elvonni h ne welem foglalkozzon, de nem sikerül mert a ha a paim welem van akkor neki nem létezik senki csak én =D

Viszont utána meg olyanokat mond a páromnak h én nem is szeretem őt és megprobálja ezt elhittni wele (persze a páromat nem érdekli h mit mond)

2009. júl. 7. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek egy előttem szólóval, te ne szólj hozzá, ha kell, akkor soha többet és a SZÜLEID dolga rászólni! Minden alkalommal jelezd a szüleidnek, hogy zaklat, nem hagy békén, nekik kell rendet tenni!

Én is szülő vagyok...

2009. júl. 8. 10:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megpróbálok nem foglalkozni wele és nem hozzá szólni

2009. júl. 9. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:

13L vagyok aki rendelkezik egy 17 éves báttyussal. :)

Mi nekünk pár éve az hozta a megoldást, hogy ő másik szobába költözött, ami az emeleten van, én meg maradtam a régi szobában lent. :)

Sokat veszekedtünk, most meg egyszerűen imádom, mindent megbeszéltünk, megvigasztal, megvéd... :))

2010. jún. 15. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!