Hogyan lehetne rávenni a 60 éves anyósomat, hogy adja el a lakását?
Figyelt kérdés
Mi elköltöztünk egy nagyobba, ő költözött a mienkbe, de az övét nem akarja eladni, áll "parlagon" két éve, mi meg nem bírunk ennyi hitelt fizetni. Nem érti meg. Hogyan értessük meg vele? Milyen nyelven kell beszélni egy 60 évessel???? A férjemnek már munkája sincs, de így sem érti meg, hogy valamit sürgősen kell csinálni, de ő a tulajdonos, neki kell intéznie, mi semmit nem tudunk tenni csak meghatival. Nem tudom mi lesz így.... nagyon el vagyok keseredve2012. jún. 24. 21:08
11/13 anonim válasza:
#10-es: Neked nem tűnt fel, hogy itt három lakásról van szó, és csak az egyiken van hitel?
Miért adná el az anyós a lakását, és adná nektek a pénzt? Ez nekem nagyon magas. Költözzön vissza a sajátjába, ti meg adjátok el a kisebb lakást. Mind a kettő a tietek? Ezt nem teljesen értem.
12/13 anonim válasza:
Én is úgy értem, ahogy 11-es írja.
Persze, ha a fiataloknak a korábbi lakásukra is lett jelzálog terhelve, akkor valóban nagyon nehéz eladni, ill. a bank is könnyen keresztbe tehet.
De kiadni albérletbe még lehet!
Azt senki nem tiltja, és a havi bevétel besegít a törlesztőrészletekbe.
Szerintem sem kellene a mamának a saját lakását eladatni a feje fölül, max. menjen csak vissza és lakjon ott, hogy emez felszabadulhasson.
13/13 anonim válasza:
Adjátok ki bérbe az üres lakást, legalább lesz egy kis plusz bevétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!