Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ido utan nem tul gyors...

Mennyi ido utan nem tul gyors mar osszekoltozni valakivel? Mondjuk ha mar egyutt vagyunk 1 eve es az osszekoltozes gondolata foglalkoztat az szerintetek gyors?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem gyors :) Természetes
2012. jún. 23. 23:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nem. mi 1 hónap után cuccoltunk össze. azóta eltelt 8 év, és ma már a férjem.
2012. jún. 24. 08:18
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Mi is három hónap után költöztünk össze, ennek már több mint két éve. Remekül megvagyunk, nemsokára esküvő.

Egy év után teljesen természetes szerintem (ha olyan a kapcsolat). Sőt, lakva ismeri meg igazán egymást két ember, úgyhogy jobb is ezen túlesni, nehogy pofára esés legyen belőle.

Barátom előző barátnőjével több év után költözött csak össze, olyan hamar szétmentek, hogy csak na...

2012. jún. 24. 09:33
 14/18 A kérdező kommentje:

23:01-es

az anyagiak nem jelentenek akadalyt en egyedul azon aggodom h nem-e tul gyors ez, a szivem azt mondja h most azonnal osszebutoroznak vele de az eszem meg kicsit varna...

2012. jún. 24. 15:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem túl gyors, ha fenn is tudjátok tartani azt a lakást vagy albérletet, ahova költöztök. Anyós nyakára menni nem célszerű.
2012. jún. 24. 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:

hajrá akkor!!!:) mi már az első honapban együtt éltünk lényegében...mert ő külön lakott én meg folyton nála voltam...aztán két honap után ténylegesen összeköltöztünk....igaz mi azért ismertük egymást még ha nem is olyan behatóan...kicsit nekem gyors volt...még hozzá kell szoknom pár dologhoz:)

23L

2012. jún. 27. 09:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi 6 év után költöztünk össze,vagyis költözünk. Jövőhét pénteken végre a mi kis házunkban és végre kettesben. 23/N
2012. jún. 27. 12:30
 18/18 A kérdező kommentje:
Mi is mar gyerekkorunk ota ismerjuk egymast 6 eves voltam mikor a varosukba koltoztunk azota ismerjuk egymast... :D
2012. jún. 27. 13:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!