Ti megszakítanátok a kapcsolatot az anyátokkal?
Abból nem lehet semmi problémád, hogy ott van az állandó lakcímed. Az lenne a probléma, ha a lakás a te cuccaiddal lenne tele, anyádnak ott lenne a lakcíme és végrehajtást indítanának ellene. Akkor a te cuccaidat is elvinnék (feltéve, hogy nem tudod hitelt érdemlően bizonyítani, hogy mi a tiéd)
Addig próbáld meg megszakítani a kapcsolatot anyáddal, amíg nem késő. Minél tovább húzod, annál nehezebb lesz megszakítanod vele a kapcsolatot.
Gondolj arra, hogy saját életet kell kialakítanod, van párod akivel szeretitek egymást, gyereket szeretnétek majd. A legfontosabb a saját gyereked érdeke, neki sem lenne jó, ha ez így folytatódna.
Nem kötelességed eltartani őt. Neki lett volna kötelessége rendesen, szeretetben felnevelni téged.
Hidd el, ha nem lépsz, csak rosszabb lesz a helyzet.
Nagyon nehéz a helyzeted, tudom, mert én is így vagyok anyámmal. Szomorú látni, hogy másnak milyen gondoskodó édesanyja van, nekünk meg csak ennyi jutott.
Acélozd meg magad és szakítsd meg vele a kapcsolatot! Ne tedd tönkre magad miatta, ne fizesd a hiteleit! Nem vagy a csicskája, se a lábtörlője. Éld az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!