Most tudtam meg, hogy a barátom anyja kibeszélt a hátam mögött! Nem tudom, hogy ezt elmondjam e a barátomnak? Ő szeretné ha odaköltöznék hozzájuk de az anyja miatt nem merek mert tuti, hogy szakitás lenne a vége. Mit tegyek?
Figyu, tanacsomat fogadd meg, mert gaz lesz mint nekem.
En sem szoltam soha semmiert mindent elturtem es ramszallt.
Ulj le a baratoddal es mondd el az anyja egy harpia aki miatt kesobb a kapcsolatotok veszelybe kerulhet-bizalmas ismerosod igy jart.
Pl. nekem odaaig mereszkedett, hogy felhivta szuleimet-es oket uszitotta ellenem, nekik beszelt ki.
Tehat allitsd le idoben.Koltozzetek a varos masik felere, mi mellette laktunk es iszonyuan megkeseritette az eletunk.Amit megkinalt kajaval mind felemlegette, hogy
azert van penzem mert az o kajajan eloskodtem ossze.
Ne fogadj el soha semmit, inkabb te hivd meg , de csak ket hetente, e hangoztasd nem allhatod a pletykas kibeszelos embereket es ezert eltiltottad a parod pl a Jozsi haverjatol mert teged kibeszelt.Ilyen ven lotyoval nem szabad osszekoltozni en meg a szomszedba koltozest is megbantam 10 evemet vett el az eletembol.
Keruld a megkeseredett pletykafeszkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!