Miért akar feleségül venni és magához láncolni 19 évesen? Megijedtem.
A barátom 21 éves, én 19. 1 éve vagyunk együtt, de már olyanokat mond, hogy mivel neki a karrierje nagyon fontos és az apja előkészítette számára a céget, most meg akar állapodni és hamarosan meg akarja kérni a kezemet. Engem ez teljesen ledöbbentett, mert én még korántsem érzem felnőttnek magam és főleg nem akarok házasodni úgy egy jó 7-8 évig. A családalapításról is beszél, hogy miután összeházasodtunk, rá 1-2 évre jöhet egy gyerek. Miért csinálja ezt? Még csak 21 éves, nem értem, miért sietteti a dolgokat, még csak fél éve költöztünk össze, én meg nem akarok 21-22 évesen anya lenni, meg feleség. Ezeket neki is elmondtam és azt mondta, hogy hát neki ez a legcélszerűbb, mert utána a munkájára fog koncentrálni.
Nagyon összezavarodtam, úgy érzem, hogy nincs jövőnk, ha ő ennyire el akarja sietni a dolgokat. És aztán nem tudom mit vár, hogy hozzámegyek és csak a munkájára koncentrál, de azért kellek, hogy főzzek/kiszolgáljam/támogassam? A szülei is mostanában pedzegetik a témát és bevallom, egy kicsit ez számomra sok egyszerre.
Komolyan beszélgettünk erről és kérdeztem, hogy szerinte ebből mi fog kisülni, ha teljesen mások az elképzeléseink. Azt mondta, hogy ha most ezért szakítani akarok vele, akkor nagyon ki fog készülni, mert nem tud nélkülem élni..
Én nem akarok szakítani, de eddig olyan jól elvoltunk, jól kijövünk egy lakásban is, de még csak 1 éve vagyunk együtt, úgy lenne ideális, ha közösen szórakoznánk, világot látnánk, lenne egy csomó közös élményünk és aztán majd valamikor esetleg komolyabbra fűzni a szálakat.
Neki annyira fontos a karrierje, hogy olyan lesz, mint az apja, aki folyton dolgozik, minél több pénzt akar keresni és a családjával meg alig van otthon. Én nem akarok boldogtalan feleség lenni.
Nekem ez az egész körülbelül úgy hagnzik hogy most bebiztosít maga mellé egy lányt, gyerekkel, aki később nélüle már nem tudja magát eltartani, ő össze-vissza szórakozgat majd a munka mellett, de lesz egy lány aki mos főz takarítés szexet ad. Legalábbis abból, hogy te elmondtad neki hogy nem ezt akarod és ő azért is eröltetni ez jön le. Bár a házassággal nem tudom miért akarsz 7-8 évet várni, de a gyerek részét megértem.
Tedd azt, hogy közlöd vele hogy te mit szeretnél, elmondod neki hogy neked ez gyors, mondd el neki azt i hogy te egy jó 10 év múlva sem egy olyan férfi felesége akarsz lenni aki csak a munkájának él. Ha nem érti meg, tudod mit kell tenned..
Amúgy meg biztos sok irigy nő beírt ide negatívumot,mert irigy hogy másnak megadatna az ami neki soha.Szóval a helyedben inkább elgondolkoznék a dolgon.
Bezzeg,ha az lenne,hogy nem akar elvenni akkor meg azért sírnál és akkor a sok majom azt irogatná,hogy biztos nem szeret és azért nem akar.
Mert én akkor szeretnék megházasodni, ha előtte évekig éltünk együtt, megismertük egymást, letisztult, hogy együtt akarjuk leélni az életünket. A házasság nem egy olyan dolog, hogy a lényeg, hogy minél előbb megtörténjen egy viszonylag normális emberrel és aztán majd meglátjuk, mi lesz. Akivel összeházasodom, attól nem akarok elválni pár év múlva, mert akkor meg felesleges az egész. És ráérek majd a húszas éveim végén is megtenni bőven.
Azt mondja, azért sietne, mert megtalálta azt, akivel el tudja képzelni az egész életét, mert én vagyok a legszebb, legokosabb lány, akit valaha ismert és azt akarja, hogy majd én legyek a felesége. Nagyon jól esik, hogy így gondolja, csak félek, hogy ha esetleg felteszi azt a bizonyos kérdést, akkor nem tudok jól reagálni.
Az a lényeg, hogy "kitartsak" mellette, amikor ő elkezdi a nagybetűs életet és karriert épít. De akkor hol leszek én? Engem ki fog támogatni?
Ez a fiú buta.
Azonkívül nagyon le akarja zárni ezt a párkeresés témát, de ennek így értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!