Miért akarnak ketté szakítani?
Nagymamám nevel(Édesanyám meghalt), de ő most elutazott, így a nyarat Apukámnál töltöm. Kapcsolatunk jónak modható, de tény, hogy a kapcsolataimról(barátság, szerelem) nem tudok vele beszélni, mert nem alakult ki köztünk ez a bizalom.
Van egy fiú, akivel tavaly nyáron majdnem összejöttünk, de végül nem lett belőle semmi. Én őrülten szerelmes voltam belé...Ha hívott és azt mondta, hogy 1 óra múlva találkozzunk és repültem. Nagyon jó barátok vagyunk, és ez a fajta úgymond kiszolgáltatottságom elmúlt. Most is fontos szerepet tölt be az életemben.
Apukám már a kezdetek óta nem kedveli őt, és nyíltan a tudtomra is hozom. Olyanokat mondott rá, hogy azt hittem összeesek...képes volt nekem leb#zizni!!! Nekem ez nagyon fájt.
Ma átmentem a másik nagymamámhoz, és mielőtt visszamentem volna apukámhoz, felhívtam, hogy most indulok. Ekkor mondta, nekem hogy hívott a fiú. Erre én azt mondta, hogy jó rendben akkor én előbb visszahívom és megyek. Egy órát beszéltem vele telefonon, és miután átértem hozzá a fejemhez vágta, hogy "L visszahívott volna később, de neked mindig ugornod kell".
Nem értem mit akart ezzel. Talán hiányzik neki a társaságom. Sosem voltam igazából a lánya, a szüleim kicsi koromban elváltak.
Nem szeretném, hogy utálja azt a fiút, akit szeretek(barátként), viszont nem vagyok vele annyira bizalmas viszonyban, hogy ezt elmondjam!
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!