Az apám tini r*bancnak tart! Mit csináljak?
7. válaszolónak... én a 6. válaszolónak válaszoltam, csak út közben írtál te is, bocsi :)
Egyébként nagyrészt egyet értünk. És én sem tartom normálisnak ,hogy leribancoznak valakit, csak épp azt mondom, hogy ne foglalkozzon vele...
Újra én vagyok, akit lenaív válaszadóztak. De ezt nem jelentem így ki, mert csak egy mondatomra mondta, talán nem is rám értette:)
Neked pedig: Én is elgondolkoznék, nem várhatja el, hogy örökre kislánya legyél,felnőttél, Ő pedig az apukád.
Beszélgess el vele,hogy rosszul esett, hátha nem úgy értette, bár azért durva, hogy mást ilyen szóval értelmez... =/... Talán 1 beszélgetést megérdemel ez a kapcsolat.!
Ha így nézel ki igaza van: [link]
De nem hiszem, hogy ilyen lennél. A 2 barát meg nem sok, pláne, hogy nem néhány hétig tartott.
Ezek után én se szívesen tartanám a kapcsolatot, sajátommal se fogom, ha végre elköltözöm, hobbija alázni engem.
Egyet értek a 3. kommentelővel ! Én 13 éves vagyok és azt mondják a 13 éves lányokra mekkora nagy ribancok lettek ...
De én egyáltalán nem öltözöm úgy mint egy 16-18 éves lány !
Vannak kivételek mint ahogy én is . ;) És apukád nem tudja elfogadni hogy nagy lettél ! :| De majd beletörődik , hidd el ! ;) Nem hinném hogy azért lennél tiniribanc mert sminkeled magad és mert 17 évesen van fiúd ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!