Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apám tini r*bancnak tart!...

Az apám tini r*bancnak tart! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az egész sztori úgy indul hogy 13 éves koromban (most 17 vagyok) apu elment az USA-ba dolgozni.Azóta nem találkoztunk személyesen de minden egyes nap legalább 3 alkalommal beszéltünk telefonon.Januárban megbeszéltük hogy mostmár ha törik ha szakad meglátogat engem.Így is történt,múlt héten hazajött.Mikor utoljára látott épp a lázadó rocker korszakomat éltem.Most rapet halgatok és átlagosan öltözöm.Most az első találkozásnál rövid farmer naci,lila trikó és papucs volt rajtam.Meg az ékszereim.A hajam csoki barna helyenként világosabb csíkokkal,hosszú és hullámos.Sminkelni szoktam,közepesen erősen.Eddig két fiúm volt,az exem akivel 1 évet voltam együtt,és a mostani akivel fél éve járok.8 kerben lakunk.Apukám pedig mindezekre közölte hogy meglátszik rajtam a kerület,és jó nagy tini k*rva lettem.Most ezzel a helyzettel mit kezdjek??
2012. jún. 22. 05:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Négy teljes évig nem vette a fáradságot, hogy meglátogassa a gyermekét. Itt nem az a kérdés, hogy jogos-e, ha ler*bancozza a saját lányát (nem jogos!), hanem hogy ha igaza is lenne, vajon mennyi ebben az ő felelőssége? Én a helyedben nagyon elbeszélgetnék az édesapáddal.
2012. jún. 22. 11:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, egyet értek!
2012. jún. 22. 11:08
 13/17 Dottorre ***** válasza:
100%

7. válaszolónak... én a 6. válaszolónak válaszoltam, csak út közben írtál te is, bocsi :)

Egyébként nagyrészt egyet értünk. És én sem tartom normálisnak ,hogy leribancoznak valakit, csak épp azt mondom, hogy ne foglalkozzon vele...

2012. jún. 22. 11:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem veszekedtünk simán végig nézett rajtam és ezt mondta.Én meg annyira meglepődtem hogy hirtelen nem is tudtam mit mondjak.Ezek után nem is biztos hogy szeretném vele tartani a kapcsolatot.Megértem hogy ilyesztő lehet hogy már kicsit felnőttem de attól még nem lettem r*banc.Mire számított?Arra hogy pontosan ugyanolyan vagyok mint amikor itt hagyott?
2012. jún. 22. 16:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Újra én vagyok, akit lenaív válaszadóztak. De ezt nem jelentem így ki, mert csak egy mondatomra mondta, talán nem is rám értette:)

Neked pedig: Én is elgondolkoznék, nem várhatja el, hogy örökre kislánya legyél,felnőttél, Ő pedig az apukád.

Beszélgess el vele,hogy rosszul esett, hátha nem úgy értette, bár azért durva, hogy mást ilyen szóval értelmez... =/... Talán 1 beszélgetést megérdemel ez a kapcsolat.!

2012. jún. 22. 18:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha így nézel ki igaza van: [link]

De nem hiszem, hogy ilyen lennél. A 2 barát meg nem sok, pláne, hogy nem néhány hétig tartott.

Ezek után én se szívesen tartanám a kapcsolatot, sajátommal se fogom, ha végre elköltözöm, hobbija alázni engem.

2012. jún. 23. 11:41
 17/17 anonim válasza:

Egyet értek a 3. kommentelővel ! Én 13 éves vagyok és azt mondják a 13 éves lányokra mekkora nagy ribancok lettek ...

De én egyáltalán nem öltözöm úgy mint egy 16-18 éves lány !

Vannak kivételek mint ahogy én is . ;) És apukád nem tudja elfogadni hogy nagy lettél ! :| De majd beletörődik , hidd el ! ;) Nem hinném hogy azért lennél tiniribanc mert sminkeled magad és mert 17 évesen van fiúd ...

2012. jún. 26. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!