Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell a nőkkel állandóan...

Miért kell a nőkkel állandóan "foglalkozni" és középpontba állítani őket? Kicsit nagyok az elvárásaik nem?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
.........utolsó elötti:)
2009. júl. 6. 18:02
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

egy nőnek miért kell főzni, mosni, takarítani? Miért kell megfelelnie anyaként, a sexben és a munkahelyen egyaránt?

azt hiszem ezekhez képest igencsak kiérdemelt az elvárás: szeressék Őket és foglalkozzanak Velük.

Persze vannak a tipikus " nem csinálok semmit, plázacica vagyok, tarts el, add ide a lóvét" típus, na ebben az esetben jogos a kérdésed.

Csak tudod mi a gáz? Hogy sajnos sokszor az ilyen nők sokkal több törődést kapnak...

2009. júl. 6. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha sokszor tapasztalsz ilyet, és az kellemetlen neked, akkor szerintem esélyes, hogy a lelkileg labilis csajokat tudod összeszedni csak. Gondold végig, hogy rendben vannak-e veled a dolgok, mert az egy hatalmas tükör egy pasinak ha folyamatosan olyan csajokkal tud csak összejönni, akiknek olyan zavaró dolguk van, mint a többi nőnek akivel dolgod volt.
2009. júl. 7. 02:15
 14/15 anonim ***** válasza:

vá, kicsit hülyén fogalmaztam, mennem kéne aludni.

De a lényeg a lényeg, ha egy pasi zavarónak tart a csajokban valamit, akkor önmagába nézzen legelőször, mert ott nincs rendben valami, és a legnagyobb butaság erre, elkezdeni általánosítani.

2009. júl. 7. 02:18
 15/15 anonim ***** válasza:

a pasiknak nagyok az elvárásaik csak mert farokkal születek nem körülötük forog a villág

túl könyű élete van a pasiknak

2015. okt. 15. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!