Mit kéne tennem a "közeledő kollégával"?
36 éves nő vagyok, van egy 16 éves és egy 2 éves lányom. A férjemmel már 19 éve együtt vagyunk. Tegnap délután elmentünk a férjem főnökéhez főzőcskézni ( több család is volt) és utána az egyik kollégája hozott minket haza este. ( Engem és a kicsi lányomat mert a férjemnek még el kellett mennie a nagylányunkért)
Szeretem a férjemet, de szerelem már nincs, viszont nagyon jól kijövünk és olyan mintha legjobb barátok lennénk sok gyengédséggel és szexszel.
A kollégáját már régóta ismerem, nagyon helyes férfi, és nagyon jól lehet vele hülyülni. Mindaddig amig tegnap este el nem kezdte simogatni a combom. Először eltoltam a kezét és mondtam neki hogy mégis mi a jó fr.ncot csinál?! Utána nem nyúlt többet hozzám.Sőt, onnantól nem is szólt hozzám. Keresnem kéne őt? Vagy hagyni? Készen állnék egy új kapcsolatra is akár, mint ahogyan a férjem is. ( A csaj ügyeit Velem vitatja meg már kb. 1 éve)
Válaszotokat előre is köszönöm!:-)
neked jól esne, ha az egyik barátnőddel/kollegáddal szűrné össze a levet? na neki pont ilyen rosszul esne vissza hallani a pletykákat a baráti társaságban/munkahelyén. (mondjuk az már rég nem baráti társaság).
ha szabad és nyíltan félreléphettek, akkor keress, de miért nem máshol?
jaj nagyon nagy butaságot csináltok ha eldobtok egy jol müködö házasságot csak a kalandokért meg szerelemért. az mind mulando dolog, és annyi rossz házasság van, inkább örüljetek hogy ti jol kijöttök egymással. lehet találsz majd valakit akibe jol belezugsz de mint ember nem lesz jo hozzád.
a kolléga meg... miaz hogy csak ugy elkezdi simogatni a kollégája feleségének a combját? minek néz ez téged? én biztos hogy nem keresném a helyedben, ez nem volt tul szép modja a közeledésnek.
Köszönöm a válaszokat!
A férjem valóban egy rendes férfi, csak 1,5 éve máshol kereste a boldogságot, mivel a terhességem után kicsit bediliztem. Nem volt szép dolog tőle. Ettől még jobban kiborultam, kórházba is kerültem. Ekkor ő nem is lakott itthon, hanem anyósom és a nagylányom vigyáztak a babára.
Amikor rendbe jöttem, és kijöhettem a kórházból Ő várt ott, nem pedig az apukám. Nagyon megörültem neki, hazáig nagyon sokat beszélgettünk és akkor lettünk ennyire jóban. Azóta mindig elmondja hogy milyen csajjal mit beszél, vagy épp ki jön be neki. Már nem esik rosszul. Én idáig sosem léptem félre, mint ahogy ez a szituáció is váratlanul érintett.
Éjszaka beszélgettünk a férjemmel és elmondtam neki mindent. Mondta hogy ez sz*rul esett neki a kollégája részéről de örül hogy annak ellenére hogy ő milyen én nem csináltam semmit. Arra is rájött az éjszaka során, hogy inkább CSAK velem szeretne lenni az élete hátralevő részében, és bocsánatot kért az elmúlt 1,5 évért. Azért azt megemlítettem neki, mielőtt én lennék a szendeszűz, hogy lehet hogy megkerestem volna a fickót, csak nem tudtam dönteni hogy mit szeretnék. Ezt betudta annak, hogy az ő viselkedése miatt kerültem döntés közé, mivel ha 1,5 évig nem ilyen lett volna akkor egyértelműen még fel is pofoztam volna az illetőt.
nekem tetszik a kettőtök közötti kapcsolat. és nem, nem a nyitottság miatt, hanem mert emberként tudtok egymással beszélni még ezek után is, van köztetek kommunikáció. Függetlenül attól, hogy mi az eredmény, meg tudjátok beszélni a problémákat. Ez valószínűleg akkor is így lennek, ha szétmennétek, normálisan tudnátok egymással beszélni.
Viszont ha így van, akkor remélem minden rendbe jön köztetek :)
A kollégát meg küldje el a férjed a francba :D
Kedves utolsó !
Ez két napja volt, és ma hajnalban kért bocsánatot.
Idáig sosem kért bocsánatot. Az nem biztos hogy szuperszerelmes kapcsolat lesz, hisz eddig sem volt, csak kicsit átgondoltunk mindent.
Ha ennyire szeretnél beszélgetni a fiatal koromról, akkor beszélgessük :-)
Nekem 15 éves koromban volt az első barátom. 1,5 évig voltunk együtt, anyukám nem igazán támogatott minket. Szakításunk után fél évvel anyukám barátnőjének a fia ( a férjem) átjött hozzánk mert a szülei elutaztak és anya "vigyázott" rá. Akkor ismerkedtünk meg jobban, és mire a szülei visszaértek mi már egy pár voltunk. :-)Én abban a fél évben amég nem volt barátom nagyon jól elszórakoztam, anyukám nagyon sok helyre vitt, sok fiúval beszélgettem :-)
Én semmit nem szeretnék "kiélni" , nekem így tökéletes. A csajok nélkül sehova sem vágyom.
De azért köszi a kérdést, nagyon kedves vagy! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!