Mi lehet a véleménye rólam ezek után?
Figyelt kérdés
Barátnőm szülinapja volt és ittunk is, ezzel még részemről nem lenne semmi baj, még sose voltam rosszul piától, de most valaki titokban kevert energiaitalt a Fantába, (azt pedig illik tudni hogy energiaital és alkohol nincsenek jóba egymással) nekem nem tűnt fel, és egy időre rá kidobtam a rókabőrt. Mivel nekem aznap haza kellett mennem, buszomat lekéstem, így barátom anyukája vitt haza, én nagyon kellemetlenül érzem magam hogy látott olyan állapotban, és nagyon szégyellem magam. Vajon mi lehet rólam most a véleménye? (amúgy barátommal 8 hónapja vagyunk együtt, és nagyon szeretem :) )2012. jún. 20. 13:57
1/8 anonim válasza:
fanta+energiaital?? Kémiailag hogy lesz belőle alkohol?
2/8 anonim válasza:
Hát nálam kéne teperned egy darabig mire megint minden oké lenne, persze az sem mindegy milyen idős vagy.
3/8 anonim válasza:
Kérjél elnézést a viselkedésedért, és mondd, hogy soha többé nem fog ez előfordulni.
4/8 anonim válasza:
energiaital+fanta=/= berugás
volt abban a fantában pár deci vodka is szerintem...
5/8 anonim válasza:
"titokban kevert energiaitalt a Fantába"
a szemét, így leitatni valakit.......
6/8 A kérdező kommentje:
Azért kevert bele mert tudta hogy fogunk belőle inni és azt is tudta hogy ittunk előtte mást is (sör bor vodka) De volt már olyan hogy ugyanennyit ittam mint most mégse volt bajom csak kicsit szédültem, és az energiaitaltól lettem rosszul ><
2012. jún. 20. 16:07
7/8 anonim válasza:
Figyelj, minden nap másként reagálnál adott mennyiségű alkoholra. Egyik nap kipihent vagy, normálisan ettél, másik nap meg kimerült és alig kajáltál valamit. Egy sörtől is volt már, hogy becsíptem, máskor meg 4 után kezdtem el érezni valamit.
Nem az energiaital a ludas, hanem az akkor i állapotod.
Barátod anyukájával pedig ülj le, mondd el mennyire rosszul érezted magad, amiért ez történt. Ha még haza is vitt, akkor tuti csak legyint egyet rá. Innentől viszont kínosan ügyelj arra, hogy többet ne lásson berúgva:)
8/8 anonim válasza:
Oké, h buli, na de rosszullétig piálni csaj létedre nem túl elegáns. Mondd, h többet nem fog előfordulni, de tényleg ne is forduljon elő, mert az anyukája elkönyvel egy alkesz kis p.csának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!