Melyiket választanád?
Haldokolsz. Új tüdőre van szükséged az életben maradáshoz. De az orvosok azt mondják csak akkor kaphatod meg az új tüdőt ha szakítasz a pároddal. A párodat választanád vagy az életet és az új tüdőt?
(Akik látták tegnap a Grace klinika című sorozatot azok jobban megértik a kérdést.) :)
Végre tudom mi volt az előzménye! Lemaradtam a film elejéről! :) Mondjuk így sem egészen értem, hogy miért olyan veszélyes ez... Ahogy azt sem értem, hogy ha mindkettő felépült, miért ne lehetnének újra együtt?! De mindegy.
A tüdőt választanám, de főleg hagynám, hogy a másik azt válassza. Szerelempárti vagyok, de mire megyek vele, ha meghalok, vagy a szerelmem hal meg?! Semmire!
Én inkább dögöljek meg,de nem fogok önszántamból lemondani a páromról.Nekem ő az élet értelme még akkor is ha ez ilyen elcsépelt sz@r lett.
Szóval minek éljek félholtan,ha nem lehetek vele?
Akkor inkább nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!