Más is látja úgy, hogy túl gyakran csak úgy becsúszik egy gyerek sok kapcsolatban és meglepődnek mindig, holott szerintem csak nem fordítottak elég figyelmet a védekezésre?
Csúnya lesz, de: A védekezéshez az ember nem várhat (anyagi és egyéb) segítséget, a baba megtartásához viszont már annál inkább. Elég indok a gyerek megtartásához a szeretet, meg a "nem lenne szívem megölni". Csakhogy ezek mind kevesek egy egészséges család létrejöttéhez, de ilyenkor van miben bízni akkor is, ha esetleg elfelejtettek zoknit húzni, így a párok gyakran mások nyakába sózzák a felelőtlenségük (szerelmük...) gyümölcsét. Lásd: "anyósoméknál élünk kisfiunkkal", "kérem a nézők segítségét", stb.
Nyilván nem mindenki ilyen, de sajnos az emberek nem elhanyagolható hányada igenis így gondolkozik. És bizony sokszor meglátszik a nevelésen, ha a szülők nem akarták a gyereket, csak lett.
én is osztom a véleményedet,ezt le is írtam már pár kérdésnél,de csak lepontozva lettem..
Tettem mindezt úgy,h nekünk is "becsúszott" a gyerekünk...hosszú évek alatt sosem voltunk együtt óvszer nélkül,egyszer azonban nagyobb volt a hév..tehát én azt hiszem a "pajkos pillantástól"teherbe eső kategória vagyok:) DE minket egyáltalán nem érintett rosszul a dolog,ezért mertünk "kockáztatni". Nem egy ismerősöm van,akik csak megszakítással "védekeznek" ilyen-olyan okok miatt(nem szeretem,nem bírom,stbstb..),na őket sokszor nem tudom megérteni,de az ő dolguk,és igaz ami igaz többüknél szintén nem jelentene gondot a gólyahír...De nekem ez akkor is valahol felfoghatatlan..
Én is elnézést kérek attól az 1%-tól, aki tényleg teherbe esik, ha ránéznek, DE!
Szerintem sok esetben tényleg a nőn múlik. Több olyan ismeretségem van, ahol gyanús dolgok történtek.
Az egyiknél 19 éves leányzó nem akart leérettségizni, sem tanulni, sem dolgozni. Összejött egy barátommal, és láss csodát! 5 hónapos kapcsolatból már 2 hónapos terhes lett!
Azóta természetesen szétmentek, mert a barátom nem akarta eltartani a csajt, eltelt 3 év, és azóta egy percet sem dolgozott a csaj. Persze nem is tanult, és hozzáteszem, hogy azóta volt egy abortuszon, mert a semmire bevállalta volna a második gyereket is....
Másik ismeretség: szintén 20 éves csaj, ugyan azok a paraméterek. A pasi még terhesen otthagyta. A gyerkőc még nem volt 2 hónapos, mire már új pasi volt... Természetesen a gyerkőc nagymamánál volt, míg a csajszi randizgatott... Aztán szétmentek a pasival, a csaj pár hónapon belül férjhez ment, mert terhes lett a következő "áldozattól".
A harmadik meg 30 évesen kapuzárási pánik gyanánt előadta a 3. haveromnak, hogy ne védekezzenek, mert az előző kapcsolatban sem védekezett a csaj és nem volt semmi... Szintúgy 7 hós kapcsolatból már 4 hós terhesség.... Ők sincsenek már együtt.
Nő létemre nem tudom felfogni, hogy hogy lehetnek ilyen hülyék a nők, hogy majd gyerekkel megtartom.... meg akkor nem kell dolgoznom... stb. Illetve szerintem nem lehet valakit úgy megismerni pár hónap alatt, hogy be lehessen vállalni egy gyereket... Jó, mondjuk 30 évesen oké, de 20 évesen?!?
A pasik meg szintén hogy lehetnek ilyen hülyék, hogy beveszik, hogy ne védekezzenek, mert 1. a csaj meddő 2. az a szemét ex elhagyott, pedig ő is hogy akarta a gyereket....
Én elhiszem, hogy tényleg becsúszik, meg hogy tényleg otthagynak valakit, de amiket én itt felsoroltam, érdekes módon az összes csaj azóta sem dolgozik! Vajon miért van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!