Aki kényszeres hazudozóval járt, vagy élt együtt, hogy tudott megbízni a későbbi párjában?
Egyszer volt dolgom kényszeres hazudozóval (ez még nem is a durvábbik fajta mert van nála rosszabb), mivel szerettem hittem neki. Csak valahogy mindig motoszkált valami a fejemben, éreztem valami nem stimmel körülötte. Utólag persze kiderültek dolgai fokozatosan (családtagok által is), ki is rúgtam mert én gyűlölöm a hazugságot, ha hülyének néznek. (Utána derült ki a legtöbb, más ismerőseitől is). Végig be voltam palizva, és persze nőügyek is voltak..
Eléggé ki voltam ábrándulva a párkapcsolatokból, már azt hittem nem is tudok megbízni többé senkiben (újonnan megismert emberekben sem), paranoiás voltam, azt gondoltam engem mindenki be akar csapni.
A mostani párom mellett is nehezen tudtam megnyílni és megbízni benne, csodálom ennyi türelme volt hozzám.
De több hazugságot nem néznék el senkinek, se barátnak, se párkapcsolatban, senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!