Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki kényszeres hazudozóval...

Aki kényszeres hazudozóval járt, vagy élt együtt, hogy tudott megbízni a későbbi párjában?

Figyelt kérdés
Nem lettetek tőle kissé paranoiásak, gyanakvóak?

2012. jún. 19. 18:26
1 2
 11/11 anonim válasza:

Egyszer volt dolgom kényszeres hazudozóval (ez még nem is a durvábbik fajta mert van nála rosszabb), mivel szerettem hittem neki. Csak valahogy mindig motoszkált valami a fejemben, éreztem valami nem stimmel körülötte. Utólag persze kiderültek dolgai fokozatosan (családtagok által is), ki is rúgtam mert én gyűlölöm a hazugságot, ha hülyének néznek. (Utána derült ki a legtöbb, más ismerőseitől is). Végig be voltam palizva, és persze nőügyek is voltak..

Eléggé ki voltam ábrándulva a párkapcsolatokból, már azt hittem nem is tudok megbízni többé senkiben (újonnan megismert emberekben sem), paranoiás voltam, azt gondoltam engem mindenki be akar csapni.

A mostani párom mellett is nehezen tudtam megnyílni és megbízni benne, csodálom ennyi türelme volt hozzám.

De több hazugságot nem néznék el senkinek, se barátnak, se párkapcsolatban, senkinek.

2016. márc. 19. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!