Élettapasztalt emberek segítségére lenne szükségem?! (többi lent)
szerintem kártyázzatok egyet. az öregek szeretnek zsugázni. az öregemmel nagyon jókat játszottunk együtt. sajna ő már meghalt régen. kérd meg hogy tanítson meg valamilyen játékra, mondjuk a 21, azt nekem jó sokáig magyarázta papám. Esetleg fejtsetek keresztrejtvényt. amikor elkezdi a hülyeséget tényleg próbálj terelni, mondj vidám dolgokat és nevess. Tudom, hogy mindenáron vissza akarja majd terelni a sz.ar dolgokra a témát, de ne hagyd magad, nehogy te is meskeseredj. Keresd meg csaj ügyekkel, szerintem örülne, ha kikérnéd a tanácsát.
23/L
Te egy nagyon rendes és jó fej srác lehetsz :)
A csajügy jó ötlet, próbáld azt, hogy egyik füleden be, másikon ki ezek a negatív dolgok, vagy egyszerűen megmondhatod neki, hogy azért nem beszélsz vele, mert téged zavar ez, hogy ő mindneben a negatívat látja, amikor az élet szép, te élvezni szeretnéd, vidámnak lenni, pozitív dolgokról beszélni, nem neked kellene idomulni hozzá, hanem neki hozzád, és kicsit pozitívabbnak lennie, ez jót tenne neki, csak hát ennyi idősen nehéz megváltozhatni bárkit is, de sok sikert és boldogságot kívánok neked őszintén, és mindig maradj ilyen pozitív! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!