Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya: "nem vagyok itthon és...

Anya: "nem vagyok itthon és éhezik a gyerek". normális?

Figyelt kérdés

itt vagyok barátom szüleinél tanulom a tételeket, az anya elment 4 órára valahova, barátom gyakorlaton van, egyedül vagyok a 11 éves fiú val, haza jött az anya kérdi a gyerektől hogy evett-e, azt mondta nem, és az anya elkezdte (persze nem előttem, de halhatóan) hogy ha ő nem jön haza akkor éhezne végig? meg nem etetik szegény gyermeket, nem lett megetetve bla bla bla.......

most megbocsás de ez normális??????? 11 éves gyerek!nem csecsemő vagy 5 éves ovodás!! van keze lába, mikróba kell rakni kaját és kész, vagy kenni egy szelet kenyeret,mert tudd. de a legjobb fogyatékos néma? ha annyira éhes nem bír szólni hogy kell neki enni segítsek..ahj csak felídegesített hirtelen

2012. jún. 19. 15:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Na hát ha ennyire rossz ott minek vagy ott? Főleg, hogy a barátod sincs ott. Nincs neked otthonod? Miért nem tanulsz otthon? És bármennyire nem értesz egyet az anyjával, megszülte és nevelte a párod, és ezek szerint téged is megtűr a saját lakásában és még netet is biztosít számodra. Ezért ő nem "az a nő", hanem a párod anyja.
2012. jún. 19. 16:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a baja,hogy te ott lebzselsz,és nem csinálsz semmit.Úgyhogy a helyedben én hazahúznék tanulni,aztán otthon nyomathatod az észt.
2012. jún. 19. 16:37
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
Azért annyit megtehettél volna, hogy megebédelteted a kisfiút. Akármilyen hihetetlen is, de ennyi idősen nem mindig tud odafigyelni egy gyerek, hogy mikor egyen, mennyire kapcsolja a mikrót, ne égesse véletlenül össze magát.
2012. jún. 19. 16:56
 14/22 A kérdező kommentje:
nincsenek szüleim..ezért otthonom se, eddig koliba voltam....házimunkát én csinálom, és minden mást amit tudok, én is elmennénk innen azon nyomba nekem sem jó hogy egy másik család nyakán vagyok úgymond, de párom nem engedi, júliusba megyünk ki külföldre, azt mondta addig bírjam ki
2012. jún. 19. 17:17
 15/22 A kérdező kommentje:
utolsó: akkor is van szája hogy szóljon! én meg elvoltam merülve tanulásban időérzékem is eltűnt.
2012. jún. 19. 17:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az en mostoha fiam is ilyen sajnos(14 eves). Ha adok neki eszik,ha nem akkor nem. Ha elmegyek dolgozni es a kaja a gazon van nem eszik. Pedig neki is csak microzni kellene.

Belefeletkezik a szamitogepbe es nem erdekli az eves. Ez odaaig jutott az anyjanal hogy mar 150 cm es 35kg. Nem szabad rahagyni, ez nem normalis!

Sokat kellet vele veszekedni emiatt.

En ugy csinaltam hogy mikor kaja idö volt megkertem hogy menjem ki, szedjen es melegitsen maganak es nekem is.(Ha azt mondtam volna hogy csak maganak, akkor azt valaszolta volna hogy: most nem vagyok ehes) Szendviccsel is igy csinaltuk. Igy lassan hozza szokik a konyhaban valo matatashoz. Kesöbb aztan felügyelet alatt rantottat is csinalt.

Mindezek utan, ha elmentem dolgozni es nem evett, akkor nincs szamitogep. Es tovabbra is mindig oda kell ra figyelni jo sokaig.

2012. jún. 19. 18:43
 17/22 anonim ***** válasza:
39%
Az a helyzet, hogy a 11 éves még kicsi ahhoz, hogy önállóan csináljon kaját magának. Pontozzatok le, de így látom.
2012. jún. 19. 20:25
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

lepontozás megtörtént,mert nem kicsi

11 évesen már tűzhelyet is kellene tudnia begyújtani,nehogy életlen késsel kenni egy vajas kenyeret...

2012. jún. 20. 08:40
 19/22 A kérdező kommentje:
szerintem sem kicsi az már!!
2012. jún. 20. 13:42
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

11 évesen kicsi hozzá? :D te jó ég... én már 8 évesen mérgemben bátyámnak kentem a vajas kiflit, mert anyuhoz ment ki hisztizni lépcsőházba... 11 évesen már rántottát csináltunk meg kávét anyuéknak (igaz a szűrőt rosszul raktuk össze) azt 13 évesen már kaptam a fejemre hogy ő (anyám) ilyen idős korában már a hugaira főzött rendszeresen még meg csak a zacskós kaját tudom elkészíteni..

(megjegyzés, ha 12-13 évesen már felnőttnek gondolják magukat ahhoz hogy szexeljenek, akkor egy szendvics elkészítéséhez is elég nagyok...

2012. jún. 20. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!