Van itt valaki, aki 30 felett szülte legelső gyerekét, miben láttátok hátrányát, vagy épp előnyét a később szülésnek, későbbi gyerekvállalásnak, mennyire kell felkötnöm a gatyám, mire számíthatok?
Én 36 éves vagyok és két lányom van. 16 és 2 évesek :-)
Amikor 20 éves koromban megszültem az elsőt, még szeleburdi voltam, szinte még én is gyerek, így visszanézve. Viszont most annyira jó hogy van egy nagylányom aki egyben a legjobb barátnőm is :-) ( Itt látszik hogy a korkülönbség nem számít, mert le tudok menni "16 évesbe". Viszont két éve amikor szültem már felnőtt nő voltam, már sokkal nyugodtabb vagyok, lazán veszek mindent. Szerintem nyugodtan várj, akkor szülj amikor jól esik!! :-)
Én is gondolkozom még egy babán , még nemtudom mit hoz a sors.
Szurkolok Neked!
36.N
36 voltam mikor született az egyszem lányom, már 12 eves. Mázlim volt mert a szülés előtt 8 nappal meg dolgoztam, jól bírtam magam, nem volt semmi bajom, csak az utolsó héten a derekam fájt nagyon. Természetes úton szültem 4 óra alatt, minden rendben volt, akárcsak a nagykonyvben. A mi baráti körünkben mindenki 35 felett szült, a 36 evemmel meg én voltam az első, a többiek 38-39 voltak, már mindegyik gyerek iskolás.
Én semmi hátrányára nem látom, nem érzem, ha újra kezdeném, most is így tennék. Előtte tanultunk, utaztunk, megvolt a karrier építés is, ami ma már abszolút nem érdekel.
Anyum 34 volt amikor engem szült, én sem éreztem ennek soha hátrányát, halustemnek most is megvan, jól van, pedig már 80 feletti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!