Mondjon nekem valaki valami okosat, hogy tegyem tul magam súlyos lelkiismeret furdaláson?
köszi a hideg-meleget..
először is:nem félreqrt a párom velem, hanem képzeljétek, amikor eldöntöttük,hogy új életet kezdünk együtt,akkor mindketten elköltöztünk az exünktől,tehát tisztességgel és nem bújkálva!
kettő:az ő exe meg nem akar mást, csupán minden vagyonát!ezt be is ismerte,neki a férje csak teher volt a büdös zoknijaival(stb)ezt is idéztem.
három:a gyereket senki más nem oltogatja,mint az anyja..
négy:elmentem hozzá én személyesen, már többször is, de csak azt hajtogatja,mikor döglik már meg a párom, hogy legyen végre elég pénze!
öt:nekem hangsúlyoznám, van külön lakásom,amit a válásom után vettem, mert sosem a pénze motivált és ezt DIREKT bizonyítani is akartam.
és végül hat:nem miattam vált el, rokonokkal bizonyította,hogy már előttem is kb.3x akart válni, de meg volt kötve a keze,mert a vállalkozása a neje nevén volt...
ennyi...
de azért köszönöm mégegyszer...biráskodni azt tudtok, érdemben okosat tanácsolni már kevésbé!!!!!és most nyugodtan pontozhattok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!