Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjon nekem valaki valami...

Mondjon nekem valaki valami okosat, hogy tegyem tul magam súlyos lelkiismeret furdaláson?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal, mindketten elváltunk a párunktól. Mindkettőnknek vannak gyerekek. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egymásért váltunk el. Az én férjem túl tudta magát tenni ezen, eli a saját életét, a gyerek miatt is sikerült jó viszonyt kialakitani. Az ő volt felesége viszont megkeseriti minden napunkat. Imádjuk egymást, de ez a folytonos terror kikészit. Állandó bosszút forral és sajnos nem enyhül, sőt egyre nagyobb hülyeségei vannak, bár már előttem is pszichologushoz járt, most nem hajlandó. Mindenki szenved.bár ezerszer megbeszéltük már...nekem mégis iszonyatos lelkiismeretfurdalásom támad minden egyes bosszú forraló akciója után....és hiába mondja nekem az egész család,hogy már régen tönkrement a házasságuk...nem tudom,hogyan kezeljem?????????sajnálom őt nagyon,minden balhé ellenére...pedig már sokszor bűncselekmény határát súroljaák a tettei!!sajnálom,mert szerintem egy beteg ember....segiteni nem tudok,nem is engedné...de szeretném végre a saját életemet élni..hogyan?
2009. júl. 5. 21:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem irigyellek. A múltat már nem tudjátok megváltoztatni, de a jelennel meg nem lehet mit kezdeni, ha a másik fél nem hallja, amit mondotok. El kellene mennetek, elvinni a gyerekeket is és megpróbálni nyugodtan boldogok lenni. Talán, ha egyedül marad, rádöbben, hogy magának (a viselkedésének, a hozzáállásának) köszönheti, hogy egyedül hagyták.
2010. aug. 30. 13:10
 12/18 anonim válasza:
A volt férjedet hozd össze vele v csak dugasd meg valakivel a pasid exét azt kész:)
2010. aug. 30. 13:35
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
áhh, pontozzatok le, kérdező én nem sajnállak, és teljesen jogosan érzed magad rosszul. nem helyes amit a nő csinál, de ha lenne bennem kurázsi, lehet énis ezt tenném a helyében.
2010. aug. 30. 15:09
 14/18 anonim válasza:
83%
Ne haragudj de függetlenül attól, hogy milyen kapcsolatban volt a párod a volt feleségével, mégiscsak miattad lett vége. Innentől kezdve meg tudom érteni, és ahogy már írták előttem is, a gyereket ne fordítsátok az anyja ellen! Jogos a lelkifurdalás, és ettől nem fogsz szabadulni, gondolkozz el azon, megéri-e.
2010. aug. 30. 18:43
 15/18 A kérdező kommentje:

köszi a hideg-meleget..

először is:nem félreqrt a párom velem, hanem képzeljétek, amikor eldöntöttük,hogy új életet kezdünk együtt,akkor mindketten elköltöztünk az exünktől,tehát tisztességgel és nem bújkálva!

kettő:az ő exe meg nem akar mást, csupán minden vagyonát!ezt be is ismerte,neki a férje csak teher volt a büdös zoknijaival(stb)ezt is idéztem.

három:a gyereket senki más nem oltogatja,mint az anyja..

négy:elmentem hozzá én személyesen, már többször is, de csak azt hajtogatja,mikor döglik már meg a párom, hogy legyen végre elég pénze!

öt:nekem hangsúlyoznám, van külön lakásom,amit a válásom után vettem, mert sosem a pénze motivált és ezt DIREKT bizonyítani is akartam.

és végül hat:nem miattam vált el, rokonokkal bizonyította,hogy már előttem is kb.3x akart válni, de meg volt kötve a keze,mert a vállalkozása a neje nevén volt...

ennyi...

de azért köszönöm mégegyszer...biráskodni azt tudtok, érdemben okosat tanácsolni már kevésbé!!!!!és most nyugodtan pontozhattok!!!!!

2010. aug. 31. 18:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Felesleges volt kiírnod a kérdést, nincs Neked semmiféle lelkiismeretfurdalásod, ez az utolsó kommentedből tisztán látszik. Akkor mit is szeretnél? Miért nem azt kérdezted, hogyan szabadulhatnál meg a volt feleségtől?
2010. szept. 1. 11:00
 17/18 A kérdező kommentje:
utolsó...ha megnézed, akkor a kérdés kiirása és a mostani hozzászólásaim között eltelt majd másfél év...nem tudtuk a helyzetet megoldani ezért emeltem ki ujból a kérdést...szerintem ennyi idő alatt a legjámborabb emberből is ki lehet hozni az állatot...a dolgok változnak,ezért már nekem sem elsősorban lekiismereti kérdés ez...hisz mindennek van határa!!!és hidd el, van olyan terror, ami az eredeti szánalmat,sajnálatot, lelkifurdalást megváltoztatja!!!kivánom,hogy soha de soha ne lásd azt az embert tönkremenni-mégha közvetve is- miattad, akit a legjobban szeretsz a világon...szívből kivánom...tudod, az a legszebb benne, hogy én, a párom, a gyerekek,minden érintett csak öregszik,fogy, messziről látszik rajtunk az idegrendszer kimerültsége....egyedül rajta nem!!!él, virul, hizik, tökéletesen sminkeli,ruházza magát, messziről látja rajta az idegen is, hogy nincsenek anyagi,lelki problémái...olyen kiegyensulyozott megjelenése van, hogy az egyszerüen hihetetlen!!!!!mi pedig szép lassan felőrlődünk ebben....
2010. szept. 1. 11:19
 18/18 anonim ***** válasza:
"Utolsó" vagyok. Sajnos, most is azt látom, hogy ott léptetek rosszat, mikor "egymásért" váltatok el. Azon viszont már nem lehet változtatni. Szerintem a volt feleség így kapott adut a kezébe, hogy kifele ő legyen az áldozat, ahogy kívülről én is így láttam. Ezért tűntek kegyetlennek azok a hsz-ok, amik még erősíteni akartak az igazadban. Innen nézve viszont már azt nem értem, miért hagyjátok, hogy ő egyedül tegye pokollá az életeteket. Sztem neki valóban szakember tudna segíteni feldolgozni a problémáit, ha viszont ebben nem fogad el segítséget, akkor ez már nem a Ti felelősségetek.
2010. szept. 1. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!