Ellopjam a kulcsokat? Hogy győzzem le a félelmemet?
Szombaton volt a ballagásunk és ma találkoztam pár régi osztálytársammal és az ő haverjaikkal(bmx-esek és kimentem a skate parkba,mert megkértek,hogy csináljak képeket róluk,mert azok,akik szokták őket fotózni,most a sulijukkal vannak Párizsban és rajtuk kívül csak én tudok normális képet csinálni).
Beszélgettünk és az egyikük kitalálta,hogy ő elakar menni Horvátországba velünk.Lebeszéltük róla,de az egyik srác tudja,hogy anyának van egy nyaralója a Balaton partján és kitalálta,hogy menjünk el oda jövő héten egy kicsit pihenni,mert oda mi anyával már úgysem járunk és elég nagy ház.
Addig győzködtek,hogy vegyem el a ház kulcsait,amíg bele nem mentem.
Tökre rágerjedtek a témára,16-an mennénk,10-en kocsival,a többiek meg vonattal.Jövő héten amúgy is apunál lennék(a szüleim elváltak kiskoromban),olyankor anyával csak telefonon beszélek,ő nem beszél apával,apa háza előtt kitesz a kocsiból és ennyi.A bőrönd sem lenne feltűnő,mert 1 hétre sok ruha kell.
Olyan régen szeretnék ehhez a "klikkhez" tartozni és ott van az a fiú is,akit régóta szeretek nagyon és ő is jönne.És most rengeteg időt velük tölthetnék,a mai nap is tökjól sikerült,jófejek voltak velem.
De félek,hogy lebukunk és akkor bajban leszek.Az ő szüleik lazák,de anya borzasztó tud lenni néha.
A többiek viszont már tervezik,hogy miket csinálunk majd és nem akarom elrontani a kedvüket és én is nagyon szeretnék velük menni,mert annyit még sosem nevettem,mint amennyit ma velük.
Jönne 2 srác,akik egyetemisták,ők vezetnének,a többiek pedig 15-16-17 évesek.
"Addig győzködtek,hogy vegyem el a ház kulcsait,amíg bele nem mentem. "
Ez nagyon nagy hiba.Tudni kell nemet mondani. Amúgy egyáltalán nem jó ötlet,de ebből már jól úgysem jössz ki.
Anyukáddal semmiképp nem lehet megbeszélni?
Vagy apukáddal hogy menjen nyaralni arra a környékre, így téged is láthat és te is elvben vele vagy?
"Addig győzködtek,hogy vegyem el a ház kulcsait,amíg bele nem mentem."
A követekezö mi lesz? Addig gyözködnek amig le nem dobod az alsót? Vagy addig gyözködnek amig ki nem állsz az ut szélére pénzt keresni a testeddel?
Szerintem is ránéznek néha a szomszédok a házra. Ha pedig nem, akkor a lebukás is tuti, hiszen ha hangoskodtok, akkor a szomszédok simán értesíthetik a rendőrséget, ők pedig anyukádat, hisz a leírásból úgy gondolom, nem vagy 18.
És mi lesz, ha történik valakivel valami? Vagy a házzal? Esetleg ha anyukád meglát egy ott készült fényképet?
Ha nem akarod megmondani a haveroknak az igazat, akkor hazudd azt, hogy anyukád kiadta a nyárra a nyaralót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!