Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hány évesen szültetek?

Ti hány évesen szültetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek korai lenne 20 évesen szülni?
2012. jún. 18. 10:54
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen mindegyikőtöknek:!:)

Szerencsére nekünk az anyagiakkal minden rendben van, szüleink is nagyon család centrikusak, és tudom hogy ő rájuk mindenben számithatunk. Ha pl valahova elszeretnénk menni nyugodt szivvel rájuk hagyhatnánk a babánkat.

2012. jún. 18. 13:55
 22/33 anonim ***** válasza:
69%
35 évesen, tavaly.
2012. jún. 18. 14:08
 23/33 anonim ***** válasza:
51%

26 évesen.

Én amellett vagyok, hogy egy fiatal lány, aki épp kikerül a suliból, még nem dolgozott, a pasié a ház (oké, közösen élnek benne, de a pasi viszi a lét, nekem ez nem menne így), még korai.

Mert ha baba után kezdesz dolgozni életedben először, 0 egzisztenciával, nehezebb lesz munkát találni. Én először megteremteném a magam felnőtt létét (ami ugye nem a 18. szülinap vagy ha a pasim pénzes), tehát munka, felnőtt világ, és ha elég érett vagyok már, van élettapasztalatom is, munkahely ahova visszavárnak, akkor szülnék.

De ha nem tervezel majd dolgozni, hanem pl. háztartásbeli maradnál gyerek után, akkor akár szülhetsz most is, mert akkor nem szempont a munka. De én 20 évesen még igencsak hebrencs voltam, és mindenképpen szerettem volna magam is felnőttként élni az iskolás évek után, mielőtt édesanya leszek. Nekem ez fontos volt.

2012. jún. 18. 14:15
 24/33 anonim ***** válasza:
66%
18, nagyon korai volt. Most 30 fölött találtam meg azt a férfit akinek az elsőt szülnöm kellett volna. Szerintem nagyon korai a 20 év. Még semmit nem tudsz a világról.
2012. jún. 18. 14:16
 25/33 anonim ***** válasza:

22 éves voltam, mikor a fiam született, 25 mikor a lányom.

nekem teljesen bevált, imádom a gyerekeim, és minden percét a velük töltött időnek.:)

3,5 éves és 6 hónapos a picike.

2012. jún. 18. 15:01
 26/33 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg 21 leszek, ez az első próbálkozós hónapunk :) Egyáltalán nem korai, ha késznek érzitek rá magatokat. Én is tanulok, egyetem mellől jövök el szülni, de nagyon sokan csinálják babával, csak egy kis szervezőkészséget igényel (ráadásul az egyetem biztosít szociális ösztöndíjat a házas-gyerekeseknek, ami nálunk pl. annyi, mintha pályakezdőként dolgoztam volna a GYED-ért). Fontos, hogy a lelki érettség is meglegyen, hogy ne vágyj már bulizni, pasizni, mert akkor visszaüthet, és boldogtalan leszel. De ha lelkileg is minden rendben, akkor hajrá! Biológiailag a legjobb korban vagy, ilyenkor sokkal rugalmasabb az ember, gyorsabban helyrejön, könnyebben bírja az éjszakázást, több türelme van stb. :)

20/L

2012. jún. 18. 15:18
 27/33 anonim ***** válasza:
engem anyukám 29 évesen szült, nővéremet 25
2012. jún. 18. 15:28
 28/33 anonim ***** válasza:
bocsi, elírtam 23 éves elmúlt, amikor megszülte nővéremet
2012. jún. 18. 15:44
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Miért kellett valakinek lepontoznia azt, aki 30 év körül szül? Ennyire fáj?
2012. jún. 18. 15:54
 30/33 A kérdező kommentje:
Kedves 14:15-ös:) Igen a vőlegényem házában lakok, de nekem is van saját lakásom, ha esetleg arra kerülne a sor...:)
2012. jún. 18. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!