Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hány évesen szültetek?

Ti hány évesen szültetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek korai lenne 20 évesen szülni?
2012. jún. 18. 10:54
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!:)
2012. jún. 18. 11:12
 12/33 anonim válasza:
49%
Én is azt mondom, ha megvan az anyagiellátás, férj/életárs és felvagy készülve akkor jöhet a baba. Én még fiatalnak tartalak egy babához, inkább élvezd az életet, ráérsz... Aki amúgy 18-25 között szültek a komentezők között az megtervezett volt, véletlenül sikerül, védekezés melett v. védekezés nélkül???
2012. jún. 18. 11:12
 13/33 anonim ***** válasza:
54%
Én vagyok a 25 éves, még beleférek a válaszba :) Védekezés nélkül, mivel azt hittem nem is lehet gyerekem!
2012. jún. 18. 11:14
 14/33 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk is hasonló a helyzet: lassan három éve együtt, nemsokára esküvő, ő dolgozik, én tanulok, saját házban lakunk, de én még messze vagyok a szüléstől :S Egy fizetésre sajnos nagy merészség alapozni a mai világban, úgyhogy amíg nem dolgoztam legalább két évet (vagyis 28 éves korom előtt kizárt), biztos nem szülök :(

Nem mernék félre tett pénz és megfelelő gyed nélkül belevágni, pedig maximálisan számíthatok a páromra.

De kívánom, hogy nektek minden sikerüljön :)

2012. jún. 18. 11:23
 15/33 anonim ***** válasza:
46%
Én is 20 évesen szültem, soha nem voltam az a magamnak való, bulizós társaságba járós tipus. Egy cseppet sem bántam meg!
2012. jún. 18. 11:27
 16/33 anonim ***** válasza:
49%
Én kicsit másképp gondolom mint az előttem szólók. De talán jobb ha hallasz véleményt a másik oldalról is. :) Én lassan 26 éves vagyok, de még messze a gyerekvállalás. A férfit úgy érzem megtaláltam hozz, de még hosszú az út. Én most kezdtem új életet külföldön, szeretném megteremteni az anyagi biztonságot, szerezni egy kis otthont, és sok-sok helyre eljutni. Én is vágyom már egy babára, de racionálisan gondolkodom. Lehet, hogy ez túl van bonyolítva, de talán gondolkozz el egy kicsit ezen is. Ne csak a szívedre hanem az eszedre is hallgass. Persze ha egy gyereket szeretet veszi körül, már boldog élete lesz. :) ( védőnői végzettségem van, láttam már mindkét oldalt) :)
2012. jún. 18. 11:39
 17/33 anonim ***** válasza:
69%
30 évesen, 20 évesen tök hibbant lettem volna hozzá. Nekem kellett az idő, hogy megkomolyodjak, elérjek az életben dolgokat. De te már most úgy gondolkodsz, úgyhogy nyugodtan.
2012. jún. 18. 12:28
 18/33 anonim válasza:
67%
21,23
2012. jún. 18. 12:38
 19/33 anonim ***** válasza:
78%

22 évesen. Már dolgoztam, párom is (ő 32 volt). Egzisztencia van/volt. Munkahely mindkettőnknek, 100 m2-es ház, autó. Tervezett baba, vártunk is rá.

Szerencsés csillagzat alatt születtem. :)

2012. jún. 18. 13:08
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
22évesen szerettem volna sajnos 27évesen sikerült szülnöm(meddőségi probléma).Saját ház,kocsi, férjem dolgozott.
2012. jún. 18. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!