Aki volt ilyen mélyponton segítene?
Elkezdtem becsavarodni. Itthonvégezhető munkám van, de másik országban kell hozzá élnem. Barátaim nem nagyon vannak még, a családom messze, a párom szakított velem. itthon ülök folyamatosan, néha ráveszem magam, kiöltözök, sminkelek, elmegyek vásárolni vagy hasonló de legszívesebben csak itthon vagyok és megőrülök. Ma is lenne lehetőségem bemenni egy klubba nézni az esti meccset de nem akarok, nem tudom rászánni magam közben épülök le lelkileg ...
kicsit felráznátok?
23N
Még mindig a gép előtt ülsz?:) Látom ám,hogy nem csinosan ,kisminkelve, belőtt hajjal indulásra várva ülsz. De miért nem? Te is változtatni akarsz, ne legyél már mulya. Ne várd meg, amíg az ismerősök nem hívnak többet, mert sosem mész, és akkor ez a lehetőség is fuccs! :)
Tavaly ugyan ilyen felfogással ültem itthon. Megelégeltem, arra gondoltam,hogy majd ma! Elmentem egy szórakozó helyre, ahol volt egy-két ismerős. Találkoztam egy lánnyal akivel nagyon jól elbeszélgettem, mondta,hogy menjek máskor is. Hát én egy hét múlva gálában, kisminkelve álltam a szórakozóhelyen. Rá egy pár hétre megismertem ott a jelenlegi páromat.:)))Ha akkor nem találkozok azzal a lánnyal, én nem mentem volna el többet arra a helyre. A páromat sem ismerném most valószínű.:) ha nem mész el, lehet,hogy te is egy ilyen lehetőséget dobsz ki az ablakon. Kell ez neked? Használd ki a fiatalságod :)
Én is voltam hasonló helyzetben, mert amikor kikerültem Németországba nem volt kapcsolatom az emberekkel, csak otthon voltam. Soha nem voltam szórakozni...
kb. 1 éve kezdett el normalizálódni a helyzet, mert már jobban beszélek és megismertem pár embert, akikkel jól érzem magam.
Tudom, hogy ha velük elmegyek valahová az csak jó lehet.
Ma akartam menni Én is meccset nézni, igaz nem érdekel a foci, de 100km-ert letekertem és semmi eröm nincs.
Egyszóval menj, érezd jól magad, igyál egy kicsit, oldódj.
köszönöm a biztatásokat :)
Tegnap bementem végül meccset nézni és nagyon jó volt, érezte, ahogy visszatér belém a lélek :) most arra kell figyelnem, h ne hagyjam magam megint begubózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!