Honnan lehet tudni, hogy csak mélyponton van a házasság, vagy már nem lehet megmenteni?
A tizedik év kritikus.
Meg akarjátok-e menteni? Ha igen, akkor beszélgessetek, ha nem akkor meg váljatok el.
Tehát onnan lehet tudni, hogy a vége, vagy a következő szakasz kezdete-e a mélypont, hogy Ti mit szeretnétek ebből a helyzetből kihozni.
Hogy van-e még szerelem-szeretet.
Ha nincs, akkor nem lehet megmenteni
Honnan tudhatom, hogy a férjem mit akar, ha nem merem megkérdezni? Félek, hogy hogy újra veszekedés lenne, azt nem szeretném, mert nagyon tud fájni. Nem akarom idegesíteni, tudom hogy nem szeret beszélgetni, de belehalok, hogy csak várok, hogy mi lesz.
Hát innen, hogy már nincs kommunikáció.
Én férjem is ilyen. Én azt tanácsolnám, hogy várd meg, míg ő kezdeményez beszélgetést. Te lásd el a háztartást, foglalkozz a gyerekekkel, vedd körbe a férjedet szeretettel. Hidd el ő addig gondolkozik, aztán ő fogja elkezdeni a beszélgetést.
Nálunk ez a módszer bevált.
Sok sikert!
Szeretet és a szerelem nem minden. Imádtam a párom és hiába szerettem tiszta szívemből, meg minden, ha szarik meghallgatni engem, mindenért én vagyok a hibás, és néha önző is nem is kicsit. Pedig szeret... Akkor vége!
23/N
"de mindkét fél hirtelen haragú,"
Akiben nincs semmi tolerancia az minek házasodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!