Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ünnepléseken egyedül?

Ünnepléseken egyedül?

Figyelt kérdés

mind a 3 testvéremnek van párja, az enyém most hagyott el engem pár hete. Nagyon magányosnak érzem magam, hiányzik az érzés h volt valakim akire mindig számíthattam, aki a legjobb barátom volt. Lesz egy szülinapi ünnepség nálunk, mindenki a párjával jön és örülök neki h boldogok nem nekik szeretnék rosszat de olyan mérhetetlenül szerencsétlennek érzem magam és magányosnak.

H kell ezen túllépni?

21L

2012. jún. 17. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek, tudom, milyen érzés, voltam én is így, hogy évekig mindig másoknak volt párjuk, nekem nem. (szerencsére ez már nem így van!) Nem lesz könnyű így végigcsinálni a bulit, de próbáld jól érezni magad, hisz azokkal leszel, akik szeretnek téged, beszélgess velük. Azért mert párjuk van, még ugyanúgy tudnak veled beszélgetni, jól tudjátok érezni magatokat. Sajnálom, kitartást neked és kívánom, hogy mielőbb találd meg a társad!
2012. jún. 17. 15:51
 2/4 A kérdező kommentje:

ismerem ezeket a családi bulikat. Én mindig csak akkor élveztem mikor volt párom, különben sajnos csak az a folytonos keserűség van én senkinek sem kellek.

El sem tudom képzelni h valaha találok még valakit, volt már több barátom de csak kétszer voltam igazán szerelmes és nem tudom elképzelni h lehetek még. Őt látom mindenhol...:(

2012. jún. 17. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne légy elkeseredve, előbb-utóbb te is megtalálod a párod. Pech. hogy ez most így jött össze. De mert családi ünnep, azért nem tragédia, hiszen a többiek is tudják, mi a tényleges helyzet. Érezd jól magad a családoddal és kívánom, hogy mielőbb találd meg az IGAZIT!!!
2012. jún. 17. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért mert párban mennek,még ki lehet választani közülük valakit,akinek elsírhatod a bánatod például,ha jó viszonyban vagytok:)Igaz szülinapi buli,de biztos megvigasztal majd valaki ha látja hogy le vagy törve.Iszol valamit,attól majd jobban feloldódsz:)
2012. jún. 17. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!