Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engednek el hozzá? :DD

Miért nem engednek el hozzá? :DD

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akihez nem engednek el a szüleim, pedig régen rengeteget voltam vele, többször nála is aludtam, ő is nálam. Nem is volt régen, nyáron kb minden nap este 10-ig voltunk a parkban. Most így, hg mindketten új suliba kerültünk nem nagyon jártunk össze, de most a szünetben szeretnénk újra együtt lenni, beszélgetni. A szüleim nem akarnak vele elengedni, mert hg nagyon megváltozott. Iszik, cigizik, bulizik. Nah de ezeket már régóta csinálja, kb általános 6. osztály óta. Meg amúgy attól, még hogy ő ilyeneket csinál én nem fogok..bulizni sem, semmit. Ezt nem értik meg a szüleim, és azt mondták, hg NEM találkozhatok vele.. ez most komoly? Ennyire nem bíznak meg bennem? Amit nem akarok, azt úgy se csinálnám..

15/L

2012. jún. 14. 16:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tény hogy helytelen amit a barátnőd csinál, és a szüleid aggodalma is teljesen jogos, de ha ennyire nem bíznak abban ahogy téged neveltek akkor ott már nem veled van a gon.d Nem hiszem hogy egy barátságról le kell modani csak mert az egyik fél így kamasz korára kissé meghülyült. Igenis ki kéne tartanod mellette és próbálnod jobb belátásra bírni. Amíg téged nem rángat bele semmibe addig nincs baj. Lehet hogy befolyásolható az ember ennyi idősen, de ezek szerint a szüeid úgy érzik nem tudták beléd neveli az a bizalom nevezetű dolgot.
2012. jún. 14. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!