Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engednek el hozzá? :DD

Miért nem engednek el hozzá? :DD

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akihez nem engednek el a szüleim, pedig régen rengeteget voltam vele, többször nála is aludtam, ő is nálam. Nem is volt régen, nyáron kb minden nap este 10-ig voltunk a parkban. Most így, hg mindketten új suliba kerültünk nem nagyon jártunk össze, de most a szünetben szeretnénk újra együtt lenni, beszélgetni. A szüleim nem akarnak vele elengedni, mert hg nagyon megváltozott. Iszik, cigizik, bulizik. Nah de ezeket már régóta csinálja, kb általános 6. osztály óta. Meg amúgy attól, még hogy ő ilyeneket csinál én nem fogok..bulizni sem, semmit. Ezt nem értik meg a szüleim, és azt mondták, hg NEM találkozhatok vele.. ez most komoly? Ennyire nem bíznak meg bennem? Amit nem akarok, azt úgy se csinálnám..

15/L

2012. jún. 14. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem lennék elragadtatva ha a 15 éves lányom egy cigizős piálós korabelivel barátkozna. Abból a típusból amit leírtál a barátnődről lesznek 1 év múlva az odvask.rvák.

Ebben a korban nagyon befolyásolhatóak vagytok és a társaság nagyon sokat jelent. Illetve a saját korosztálynak való megfelelés is mindennél fontosabb ebben a korban. Na én ezért nem engednélek, amellett, hogy hinnék neked, hogy te nem szeretnél olyan lenni, de nem kockáztatnék szülőként.

2012. jún. 14. 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút megértem a szüleid, a barátnődével meg elbeszélgetnék a helyükben... 6. osztály? az 12 éves :O hogy engedhetnek meg egyáltalán ilyesmit? Ha a barátnőd az én lányom lenne, az első alkalom után legalább 16-17 éves koráig elvettem volna a kedvét tőle...
2012. jún. 14. 16:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
:DD És mi a vicces ebbe a kérdésbe?
2012. jún. 14. 16:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja, de tényleg, minek örülsz? :)

Amúgy meg ha azt nem tudod megérteni, hogy a szüleid miért nem engednek egy piás, bagós csaj közelébe, akkor ezzel a sok ésszel mi garantálná, hogy nem fogsz te is rászokni ezekre a szarokra, csak a buli kedvéért?

2012. jún. 14. 16:58
 5/11 A kérdező kommentje:

Csak megszokásból írtam a vigyorgós fejet. :D

Hát.. de már 8 éve barátok vagyunk, és akármit csinál szeretem. Még azt sem engedik, hogy ő átjöjjön, szóval nem tudom mit csináljak...:/ Hiányzik, és találkozni szeretnék vele.

2012. jún. 14. 17:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Keress új barátokat. Nem nagyon hagynám hogy egy részeges cigizős 15 évessel, aki már 3 éve iszik és dohányzik, mint egy mellesleg, szórakozzon a lányom. Ha megvan a magadhoz való eszed beláthatod, hogy nem gonosz passióból tiltanak a szüleid, hanem mert nem kedvelik a 12 éves bulizós piálós tinik.rvákat.
2012. jún. 14. 17:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a szüleim csak jót akarnak nekem, de hát tényleg nem csinálnék semmi hülyeséget, csak azért kiskorunk óta ismerjük egymást, barátnők vagyunk, nem akarom megszakítani vele a kapcsolatot. Pedig lehet, hogy tényleg az lenne a legjobb..
2012. jún. 14. 17:08
 8/11 anonim ***** válasza:

No látod tudod te, hogy az lenne a legjobb..

Lehet megvan a magadhoz való eszed, de néha az kevés. Befolyásolhatóak vagyunk mind, az erősebb egyéniség húzza a gyengébbet, és ha nem is szeretnéd azt csinálni amit ő, én szülőként, nem szeretném, ha egy ilyen értékrendet látnál magad előtt példának.

Figyeld meg 17 éves korára megmássza majd a fél megye. És ne legyen igazam, de az élet sajnos nem az ellenkezőjét mutatja

2012. jún. 14. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:

nem biztos hogy az a legjobb hogy leépíted a kapcsolatot. neked kell tudnod.

én a cigizős, bulizós voltam, a barátnőm a visszafogottabb. mindkettőnkből normális felnőtt lett. én nem vártam, nem erőltettem hogy ő is tegye amit én, éppen azért mert olyannak fogadtuk el egymást, amilyen.

más dolog hogy később, 5 év múlva "kinőttük" egymást, illetve én nem tudtam miről már vele beszélgetni mert ő soha nem ment el sehová... de tinikorunkban folyton együtt lógtunk, a különbségek ellenére is.

azt hiszem, tanultunk is elég sok mindent egymástól.

ha igazán fontos az ő barátsága neked, kiharcolod hogy találkozhassatok, vagy kérdezés nélkül elmész hozzá.

nekem ez a véleményem

2012. jún. 14. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagylány vagy. MOndd meg a szüleidnek, hogy régen is csinálta ezeket, és kérdd meg Őket, hogy találkozhass vele. Eleinte csak 2-3 órára menj el délelőttönként vagy délutánonként és említsd meg, hogy annyi idő alatt csak nem fogjátok ezeket a dolgokat művelni.
2012. jún. 14. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!