Miért nem engednek el hozzá? :DD
Van egy barátnőm, akihez nem engednek el a szüleim, pedig régen rengeteget voltam vele, többször nála is aludtam, ő is nálam. Nem is volt régen, nyáron kb minden nap este 10-ig voltunk a parkban. Most így, hg mindketten új suliba kerültünk nem nagyon jártunk össze, de most a szünetben szeretnénk újra együtt lenni, beszélgetni. A szüleim nem akarnak vele elengedni, mert hg nagyon megváltozott. Iszik, cigizik, bulizik. Nah de ezeket már régóta csinálja, kb általános 6. osztály óta. Meg amúgy attól, még hogy ő ilyeneket csinál én nem fogok..bulizni sem, semmit. Ezt nem értik meg a szüleim, és azt mondták, hg NEM találkozhatok vele.. ez most komoly? Ennyire nem bíznak meg bennem? Amit nem akarok, azt úgy se csinálnám..
15/L
Én sem lennék elragadtatva ha a 15 éves lányom egy cigizős piálós korabelivel barátkozna. Abból a típusból amit leírtál a barátnődről lesznek 1 év múlva az odvask.rvák.
Ebben a korban nagyon befolyásolhatóak vagytok és a társaság nagyon sokat jelent. Illetve a saját korosztálynak való megfelelés is mindennél fontosabb ebben a korban. Na én ezért nem engednélek, amellett, hogy hinnék neked, hogy te nem szeretnél olyan lenni, de nem kockáztatnék szülőként.
Ja, de tényleg, minek örülsz? :)
Amúgy meg ha azt nem tudod megérteni, hogy a szüleid miért nem engednek egy piás, bagós csaj közelébe, akkor ezzel a sok ésszel mi garantálná, hogy nem fogsz te is rászokni ezekre a szarokra, csak a buli kedvéért?
Csak megszokásból írtam a vigyorgós fejet. :D
Hát.. de már 8 éve barátok vagyunk, és akármit csinál szeretem. Még azt sem engedik, hogy ő átjöjjön, szóval nem tudom mit csináljak...:/ Hiányzik, és találkozni szeretnék vele.
No látod tudod te, hogy az lenne a legjobb..
Lehet megvan a magadhoz való eszed, de néha az kevés. Befolyásolhatóak vagyunk mind, az erősebb egyéniség húzza a gyengébbet, és ha nem is szeretnéd azt csinálni amit ő, én szülőként, nem szeretném, ha egy ilyen értékrendet látnál magad előtt példának.
Figyeld meg 17 éves korára megmássza majd a fél megye. És ne legyen igazam, de az élet sajnos nem az ellenkezőjét mutatja
nem biztos hogy az a legjobb hogy leépíted a kapcsolatot. neked kell tudnod.
én a cigizős, bulizós voltam, a barátnőm a visszafogottabb. mindkettőnkből normális felnőtt lett. én nem vártam, nem erőltettem hogy ő is tegye amit én, éppen azért mert olyannak fogadtuk el egymást, amilyen.
más dolog hogy később, 5 év múlva "kinőttük" egymást, illetve én nem tudtam miről már vele beszélgetni mert ő soha nem ment el sehová... de tinikorunkban folyton együtt lógtunk, a különbségek ellenére is.
azt hiszem, tanultunk is elég sok mindent egymástól.
ha igazán fontos az ő barátsága neked, kiharcolod hogy találkozhassatok, vagy kérdezés nélkül elmész hozzá.
nekem ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!