Melyik utat választanátok ebben az esetben?
28 éves nő vagyok, 4 éve élek együtt a párommal, aki szintén 28 éves. A kapcsolatunk másfél éve kezdett megromlani, rengeteget eljár otthonról kártyázni, ha otthon van akkor meg számítógépen játszik. Szinte már függő, mert hajnalban már azzal kezdi és késő este kel fel a géptől. Szex semmi! Otthon gyakorlatilag nem csinál semmit, minden rám marad: a kert, az udvar, a házimunka, és mellette persze dolgozni is járok és másodállásom is van.
A gyerek-témát kapásból elterelni, szerinte még nincs itt az ideje. Szerintem pedig már itt van. Saját házunkban élünk, nincs hitelünk, az én biológiai órám pedig lassan ketyeg...
Egyszóval így tespedünk egy ideje, sajnos nem sok biztatót látok a közös jövőnkben.
Pár hónapja elkezdett egy kollégámmal alakulni köztünk egy kapcsolat, ami leragadt a beszélgetések szintjén, de kiderült, hogy kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Ő 40 éves, elvált, két kisgyereke van, akiket az anyukájuk nevel.
Ő szeretne ismét házasságban, boldogan élni, és egy újabb gyermekvállalástól sem zárkózik el. Szeret engem és szívesen összekötné velem az életét.
Tulajdonképpen én is megszerettem őt, mellette nőnek és nem cselédnek érzem magam, mint otthon.
Mit tennétek? Adnátok egy esélyt a jelenlegi kapcsolatnak (ami a környezetem és a családom szerint reménytelkennek tűnik) vagy belevágnátok az újba, akivel lehetőségem lenne egy családként, és anyukaként élni?
Ez így biztosan nem jó. De ha közös a ház,akkor elég nehéz lesz emiatt a vagyonmegosztás.
A másik: egy 40 éves férfi elég idős már. Ha elvált és van 2 gyereke,akkor meggondolnám,hogy belevágjak-e vele egy kapcsolatba? Nem biztos,hogy együtt élve jobb lenne,mint a mostani helyzet.Gyereket semmiképpen nem vállalnék még egyikkel sem.
Nekem ez az "egyik kapcsolatból ugrok a másikba" mindig elég gyanús. Menekülésnek hat. Próbálj egy kicsit egyedül lenni a szakítás után, h letisztuljon benned,ki is vagy te valójában, mit akarsz, stb.
A 40 év meg tényleg riasztóan öreg ahhoz, hogy vele kezdj új kapcsolatot, gondolj bele, amire elég stabil a kapcsolat, hogy gyereket vállalj, már lesz 43 is, a következőnél 45...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!