A férjem néha túl rasszista, mit mondjak neki?
"mert ha beszól valaki, az rögtön le is mészárolja a családomat"
a _valaki_ nem fogja. Cigányéknál (akik azért szépen kitanulják a BTK-t a dutyiban) viszont évtizedes szokás a beszólogatás és provokálás, mint "tesztelés". Ha nem reagálsz rá, akkor úgy veszik, hogy meghunyászkodtál előttük, és már csak merő hobbiból is összevernek. (Hetente történnek ilyen "szórakozásból összeverjük" cigánytámadások, mind azzal kezdődik, hogy a cigány (sok esetben egyedül) beszól, és ha nem reagálod le, akkor megtámad, kirabol, összever.)
Sajnos az élettapasztalat (az emberek nagy részének személyes tapasztalata) bizony óvatossá (a te olvasatodban "paranoiddá" teszi az embereket. Bár válna okafogyottá ez a "paranoia", mert ez azt jelentené, hogy nincs több deviáns cigány az adott környéken...
Én is ezt a véleményt osztottam, hogy biztos a cigók között is van normális. Amíg fel nem törték a kocsimat.
Inkább a kis putris retek féljen tőlem, mint én tőle.
Ha mindenki így aprítaná őket, mint a férjed, már rég eltakarodtak volna innen. De mivel a legtöbben a "lemészárolják a családom, ezért félek tőlük" elvet osztják, erőfölényben érzik magukat.
Mit mondj neki?
Dícsérd meg, hogy milyen jól védi a családját. Több ilyen ember kéne ebbe az országba, akkor talán leállnának a cigányok a késelgetésekkel, meg a rablásokkal...
No, ez a "tartsd oda a másik orcádat" mentalitás vezetett addig, hogy a cigányok ilyen mérhetetlen módon elpofátlanodtak.
A cigány erőszakra mi legyen a válasz szerinted? Több segély? Ingyen lakás? Alacsony büntetési tételek? Jogi és sajtótámogatás a libsiktől, hogy az áldozatukat még jól le is rasszistázzák? Újabb és újabb "felzárkóztató" programok?
Sajnos ezek a módszerek sikertelenek, ezt az elmúlt 20 év bizonyítja. Kádárék sok ocsmányságot csináltak, de az tény, hogy megfelelően bántak a cigányokkal. Gumibot, KMK, börtön, fegyház.
Persze lehet szépen kérlelni őket, hogy ugyan, illeszkedjenek már be végre, és lehet őket adóforintokkal tömni, de foganatja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!