Milyen törvény él ilyenkor? Mit tudok csinálni?
8.as vagyok most olvasom mi a f@szra szeded te fel a 13700 családit amikor az csak az egyedül állóknak van neked csak 12700-et kéne kapnod mivel élettársi kapcsolatban élsz!!!!!!!!!!!!!!!!Hmmmmm?De sejtem mi lehetett a probléma mivel még bölcsis korú a gyerek és te elég hamar találtál élettársat az ,hogy úgy félre kufircoltál ahogy illő!!!
Éhes kurv@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oké. És ha most bosszút állsz pitiáner 5000 forinttal mitől lesz jobb neked vagy a gyereknek? Attól még nem lesz ott az apja, nem fogja jobban szeretni, és ahogy elnézem, sokkal több pénzt sem fogsz kapni mint eddig. Inkább örülj neki, hogy megszabadultál egy ilyen idiótától és találtál magad mellé valaki mást elég gyorsan. Fogadd el, hogy ami megtörtént azon nem fogsz tudni változtatni akkor sem a hülyére pereled ilyen pics.ányi baromságokkal. Én minden kapcsolatot megszakítottam volna vele, fölösleges erőlködni a tönkretételén, mert semmit nem nyersz vele, neki meg úgyis mindegy, csak magadból csinálsz bohócot, és jót szórakoznak a bosszúéhes, nyafogó exen. Pont ezt várták tőled, most pedig meg is adod nekik. Nem vagy akkora sz@rban szerencsére, és hiába szeretnéd nem Te leszel az igazságosztó. Ha ezt folytatod semmivel sem vagy többre értékelhető mint ők. Bár még mindig nem tudok minden részletet, de ezek után is csak az önérzetében sértett hisztis nőt látom, de az újabb információk alapján annyiban változott a helyzet, hogy a férjed lesüllyedt a TE szintedre a szememben. Zsák a foltját szokás mondani.
De ez csak az én véleményem, ha nem érdekel, azt sem veszem zokon, igazából semmi közöm hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!