Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon stresszes-e a tudat...

Nagyon stresszes-e a tudat egy férfinak, hogy míg a párja neveli az első 1-2 éven a kisbabájukat neki kell pénzt keresni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 12. 11:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Hogy mire várok?"...

Szerintem én is hibás vagyok abban, hogy nem kommunikáltam konkrétabban a nem tetszésemet ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Beszéltem róla neki, de talán nem elég hangsúlyosan. Egyébként feljődő képes szerintem. De szereti a felelőséget kivülre tolni...

Az a helyzet, hogy én sem vagyok az a nagyon tipikus model szerint élő ember. Talán emiatta is van az, hogy egy idő után elveszítem a realitás érzetemet, hogy "mi a normális és mi a nem"? Mi várható el jogosan és mi nem.

Ezért is írtam ide, hogy lássam mások mit gondolnak a témáról. Jogosak-e a dolgot amiket írok.

A biológiai óra ketyegéséről...meg utolsó utáni pillanat van...eléggé ramaty ilyen téren az egészségem. Tehát nem adtam fel, de nem annyira fényes a helyzet.

A jövőben ez is sok pénzbe kerülhet /lombik program stb./.

Azt hiszem az van bennem, hogy tisztában vagyok azzal, hogy én sem vagyok egy főnyeremény és talán emiatt többet tűrök. Bár biztosra veszem, hogy is tudna rólam mit írni ide.

De az tuti, hogy számomra fontos a rendezettség, a tervezés valamilyen szinten. Fontos a munka, fontos a biztonság. Bármennyire el vagyok rugaszkodva a normalitástól, ezekre nagyon szükségem van.

2012. jún. 12. 13:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Igazad van amúgy,én is így vagyok vele.Sajnos én is észrevettem,hogy már többet tűrök el egy férfitől mint régen,mert már félek a szakítástól.Így is szakítottak velem,és nagyon szarul érzem magam.Ha nem hagyod el,ez mindig ott lesz a fejedben,nem tudsz rá felnézni.Teljesen más típusú emberre lenne szükséged.
2012. jún. 12. 15:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, mennyire stresszes egy férfinak, de az enyémnek nem lesz az, mert gyűlik a pénzem és addigra lesz annyi félretéve, hogy simán megélünk akkor is, ha pont akkor elveszti a munkáját.
2012. jún. 13. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!