Az 50,60,70 éves párok már nem szexelnek? Bocs, ez két kérdés lesz, de összefügg.
1.Én 46 éves nő vagyok. Még nem voltam soha férjnél. Párom 19 évvel idősebb. Már kétszer volt nős. 1,5 éve ismerjük egymást és 1 éve élünk együtt. Soha semmi baj nem volt a szexszel. A mai napig is rendszeresen 2-3 napont együtt vagyunk. Minap barátnőimmel találkoztam és panaszkodtak, hogy náluk már olyan ritka, mit a fehér holló. Pedig nekik még korban hozzájuk is illő férjük van. Akkor én vagyok kivételes helyzetben?
2.
Össze szeretnénk házasodni még az idén. És rendkivüli helyszint szeretnénk. Mint a filmekben valami Karib-tenger parti, fehér homokos, kék tengeres dolgot, ahol mindketten fehérben vagyunk és csak mi és a pap vagy anyakönyvezető van ott és a háttérben a naplemente. NAgyon giccses? Az ismerősök szerint nem nekünk való és már öregek vagyunk hozzá. Tényleg? Mindketten nagyon szeretnénk és én nem érzem öregnek magam ahhoz, hogy menyasszony legyek és olyan esküvőm legyen, amilyet akarok. Akkor az ismerősük miért szóllnak bele?
Figyelj,másfél éve ismeritek egymást,ne hasonlítsd a kapcsolatotokat egy 30-40 éves házassághoz.Majd ha eltöltöttetek volna együtt Ti is ennyi időt,akkor nem valószínű,hogy most is még ilyen sűrűek lennének a szexuális együttléteitek.De nem is hiszem,hogy egy ilyen hosszú kapcsolatban ez a legfontosabb.Fontos persze,de több ezer más dolognak is klappolnia kell,hogy jól működhessen.
Az esküvőtök meg legyen olyan amilyet Ti szeretnétek,bár én még csak 35 vagyok de amit leírtál azt igen,én irtó giccsesnek tartom,és főleg lényegtelennek.A hétköznapok legyenek boldogok kiegyensúlyozottak szerintem az a lényeg,és persze a kapcsolat legyen életre szóló.
A kérdésed első részére a válaszom: De igen szexszelnek 50 évesen 60- sőt még 70-80 évesen is!
Az, hogy milyen gyakorisággal az ember függő!
A második részre:
Ne törődj senkivel csak az számít ti mit akartok és hogyan!
Sok boldogságot és rengeteg szex-el teli napot Nektek!! :DD
Egy 50éves /és ráadásul nő aki még szexelni is szokott/:DD
Szerintem a legszebb hely ehy fehérhomokos tengerpart, ha megengedhetném magamnak, én is olyat szeretnék...
Tényleg ne törődj senkivel és semmivel, csak azzal amit ti szeretnétek, a ti életetek, a ti döntéseitek-álmaitok, valósítsátok meg! Amúgy lehet hogy az ismerősök féltékenyek, mert ők is szerettek volna ilyen helyszínt cska nem lehetett....
Örüljetek nagyon egymásnak a pároddal, és hajrá a szép esküvőhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!