Az 50,60,70 éves párok már nem szexelnek? Bocs, ez két kérdés lesz, de összefügg.
1.Én 46 éves nő vagyok. Még nem voltam soha férjnél. Párom 19 évvel idősebb. Már kétszer volt nős. 1,5 éve ismerjük egymást és 1 éve élünk együtt. Soha semmi baj nem volt a szexszel. A mai napig is rendszeresen 2-3 napont együtt vagyunk. Minap barátnőimmel találkoztam és panaszkodtak, hogy náluk már olyan ritka, mit a fehér holló. Pedig nekik még korban hozzájuk is illő férjük van. Akkor én vagyok kivételes helyzetben?
2.
Össze szeretnénk házasodni még az idén. És rendkivüli helyszint szeretnénk. Mint a filmekben valami Karib-tenger parti, fehér homokos, kék tengeres dolgot, ahol mindketten fehérben vagyunk és csak mi és a pap vagy anyakönyvezető van ott és a háttérben a naplemente. NAgyon giccses? Az ismerősök szerint nem nekünk való és már öregek vagyunk hozzá. Tényleg? Mindketten nagyon szeretnénk és én nem érzem öregnek magam ahhoz, hogy menyasszony legyek és olyan esküvőm legyen, amilyet akarok. Akkor az ismerősük miért szóllnak bele?
Hát én sajnos/nem sajnos az első kérdésben nem vagyok érintett, mert még csak 20 éves vagyok, de szerintem örülj neki:D De ha jól tudom, az én szüleim sem szoktak:P
A második kérdésre: szerintem nem giccses. Mi baj van ezzel? Ha már más nem, legalább az ember esküvője legyen olyan, milyenre mindig is vágyott és akkor, amikor akarja. Szerintem ne foglalkozz velük, ez a ti magánügyetek, gondoljanak, amit akarnak, ti meg érezzétek jól magatokat és legyetek boldogok(:
Hat, ha mar ketszer volt nos a baratod, en felnek, hogy esetleg evek multan engem is dobna.
A helyedben nem hazasodnek ossze mar ennyi idos koromban, foleg nem egy ketszeresen is elvalt idos emberrel, hanem elnek egyutt boldogan, es halat adnek a sorsnak, hogy 46 eves koromra megtalaltam a paromat.
A homokos tengerpart nektek, mint 46 eves es 65 evesnek tenyleg nevetseges mar, fiatalabbaknak valo lenne inkabb.
Jo, hogy a baratnoid oszinten megmondjak a szemedbe ezt, es nem a hatad mogott sugnak ossze.
De, ha nektek a homokos tengerparton lenne jo osszehazasodnotok, akkor tegyetek! Azt csinaljatok mindig, ami nektek jol esik, ne azt ami masnak tetszik.
Oszinten kivanom, hogy a ferjed ne valjon el toled is, mint a masik ketto felesegetol.
Azert eleg Casanova egy ffi lehet ez az uriember, hiszen 65 evesen ujbol oltar ele akar vinni teged, es meg a szex is aktivan jelen van a mindennapjaiban. Nem mindennapi ffi-t fogtal ki!:)
1. Kit érdekel, mások mennyit, ha nektek jó!?!
2. Ha majd visszagondolsz, mi tölt el nagyobb elégedettséggel: hogy megfeleltél mindenkinek és "nem tetted magad nevetségessé" (szerintük), vagy hogy olyan esküvőd volt, amilyenre vágytál?
Ergo: nem értek egyet az utolsó hozzászólóval.
ne foglalkozz a haverokkal, csak irígységből ellenzik, mert nem lettek meghívva, meg nekik nem volt ilyenben részük.
60 évesek múltak a nagyszüleim, amikor beszélgettem a mamámmal, és mondta, hogy ők még heti 3-szor szoktak szeretkezni.
Sajnos már nem élnek, de ha élnének, biztos csinálnák még:)
szerintem nem a kor határozza meg, hogy ki meddig él nemi életet, lehet a barátnőid férjeinek már nem áll fel =) csak nem merik elmondani =)
örüljetek egymásnak, és sok boldogságot nektek!
Attól, hogy valaki kétszer volt nős, nem indokolt, hogy a harmadik feleségét dobja. Nem biztos, hogy az első két házasság kizárólag az ő hibájából ment tönkre. Ezen kívül 65 évesen kisebb esély van arra, hogy azért nősül egy férfi, mert dobni fogja a jövendőbelijét. Léteznek szélhámosok, de azért vélhetőleg itt komoly kapcsolatról lenne szó.
Kérdezőhöz: legyetek boldogok, házasodjatok, ahol jól esik, ne engedjétek, hogy mások belekotyogjanak a dolgaitokba. Sok boldogságot!
Egyébként az én szüleim 77 és 65 évesek, aktív a szexuális életük. Én azon hőkölök meg, ha azt hallom, ilyen korban már nem élnek együtt a házasfelek. Sztem, ha két ember szereti egymást igazán, még sok év házasság után is, lehet boldog szexuális élete. Előfordulnak ilyenkor zavarok, de az őszinteség és szeretet sok mindent áthidal, még a nehéz korszakokat is. Legalábbis én ezt tanultam a szüleimtől. :)
1. kérdés, nem tudom mert még csak 20 leszek és remélem az 50et már nem érem meg. a szüleim nekem sem szoktak szexelni amúgy, amennyire én tudom.
2. kérdés, csináljátok ahogy nektek tetszik, ha mindkettőtöknek tetszik a tengerpartos esküvő ötlete, akkor miért ne? és mi volna ha giccses vagy ha nem jön be az ismerőseiteknek? hát nagy ügy, az a lényeg hogy nektek megfeleljen. az ismerőseitek is úgy rendezik a saját esküvőiket ahogy nekik tetszik, gondolom. az meg végülis nem baj hogy csak elmondták a véleményüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!