Mennyi az esélye, hogy a testvérem?
Figyelt kérdés
A szüleim azt mondják hogy egy idöben születtünk, csak 2 perc eltéréssel! De valahogy nem véletlen, hogy ugyan olyan magas lenne ha nem szedne növesztõ gyogyszert! Meg még az se tiszta hogy azt szereti amit én! Lehet hogy a testvérem, vagy felejtsem el az egészet?2012. jún. 11. 15:48
21/27 anonim válasza:
bocsi nem amikor megszülettél, hanem megfogantál
22/27 anonim válasza:
Nem tudom mibe vagy, de ökörség, amit írsz. Az emberek nagy részében van közös tulajdonság, közös szokások, főleg, ha egy helyen élnek. Egy kórházban nem hogy 2 gyerek, de még 10 gyerek is születhet 1 napon perces vagy órás eltérésekkel. Anyukád meg valószínű, hogy emlékezne arra, hogy hány gyereket nyomott ki aznap. Allergiáról meg annyit, hogy fél világ allergiás, ennyi erővel több millió testvéred is lehetne. A magasság meg egyszerűen zagyvaság. Tudod hány ember azonos magasságú? Meg amúgy is hülyeség, mert a testvérek sem azonos magasságúak pontosan általában, főleg ha fiú-lány testvér. Ikreknél valószínűbb, de csak egypetéjűeknél. Szerintem nyugodj le és játssz valami szépet, felejtsd el ezt a marhaságot.
23/27 anonim válasza:
S akkor miert nem lakik veletek, vagy netan veletek lakik?
Mert nem igazan ertem mit akarsz kihamozni a tortenetbol.
24/27 anonim válasza:
Egy nagyon közeli barátommal ugyan azok a kedvenc filmjeink, mindketten olvastunk már Stephen Fry regényt, mindkettőnknek sárga plüss elefánt volt az alvós játéka kiskorában és szeretjük Damien Rice-tól a Delicate című számot. 5 nap eltéréssel születtünk. Azt hiszem, engem anyámék loptak ezek szerint.
25/27 A kérdező kommentje:
Mivan? Itt mindenki hülye vagy mi? Nemértitek a kérdést? Elmondom könnyebben! Van egy irmerösöm, álitolag egy idöben születtünk, a hasonlóság meg az hogy jó pár anyajegy ami mekem van az neki is ott van! VAGY VAN TÖBB SZEMÉLY AKINEK VÉLETLENÜL UGYAN OTT VAN! Vagy még most is hülye választ hülye emberektöl kapok?
2012. jún. 12. 10:32
26/27 anonim válasza:
Hm és még mi vagyunk a hülyék...
Csomó ember allergiás akár ugyanarra is, nekem pl rengeteg anyajegyem van, de van olyan ami másnak is ugyanott van...
És barna félhosszú a hajam, de sokat látok ilyet az utcán is, és van anyajegyük is ugyanott ahol nekem, és kb ugyanakkorák vagyunk.
Húú bakker, de sok testvérem lehet!!!!:O
Rakj fel képet, és ha 2 tojás vagytok, akkor elhiszem, hogy ezen gondolkozol.
27/27 anonim válasza:
Ebben az esetben "asztrológiai ikrek" vagytok, ami hasonlóságokat feltételez... De semmiképp nem vérszerinti testvérek, hacsak nem ugyanaz az apukátok/anyukátok... És ahogy a kérdésből kiderül, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!