Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy gyerekes pasi miért egy...

Egy gyerekes pasi miért egy 19 éves lánynál próbálkozik?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit, 32 éves, én 19. Van már egy fia, akit egyedül nevel. Nagyon tetszem neki, azt szeretné, ha lenne valami köztünk, de fél, hogy nem fogadnám el a gyerekét. Nekem ezzel nincs problémám és bevallom, nagyon tetszik külsőre és belsőre is. Viszont nem tudom, miért egy olyan lánynál próbálkozik, aki még otthon él, eddig csak 2 hónapot dolgozott életében, egyetemista, szinte félig gyerek. Tudom, hogy nem láttok a fejébe, de nem fura ez egy gyermekét egyedül nevelő férfitől? Nem lenne ideálisabb egy olyan tapasztalt nő, aki esetleg a fiának lehetne a "pótanyja"? Komoly kapcsolatot akar és én kicsit tartok tőle, bármennyire is tetszik.

Köszönöm előre is a válaszotokat.

2012. jún. 11. 15:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
94%

Cáfolom ezeket a "leélt 30 évesek" teóriát! Nagyon sok 30 éves százszor jobban néz ki, mint egy húszéves!

Kérdező! Neked kell dönteni, hogy el tudnál-e vele képzelni egy komoly kapcsolatot, együttélést! Ha nem, akkor ne hitegesd feleslegesen, s engedd, hogy megtalálja a boldogságát!

2012. jún. 11. 17:51
 22/23 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok a a riheg-röhögős, irányítható típusú lány. Sosem voltam az, nem feküdtem össze már 15 évesen minden jött-menttel, vannak céljaim és szerintem a koromhoz képest komoly vagyok. Csupán nem tapasztalt, de attól még vannak önálló gondolataim és nem hagyom magam hülyére venni. Viszont azért a hónapok alatt megismertem és nem hiszem, hogy mindenáron, a nap minden percében azon mesterkedne, hogy mivel tud még tovább megtartani szexkapcsolatra. Ahhoz túl sokat beszélgettünk már és ha "csak arra" kellenék neki, nem romantikázna, nem érdekelné annyira a lelkivilágom és az életem. Nem cicázom vele, igazából lehet, hogy megpróbálom vele komolyabban is.
2012. jún. 11. 20:35
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted és boldog vagy mellette, akkor miért ne próbálnád meg?:) A mostani válaszodból én erre következtettem!:) Csak félsz egy kicsit.

Sok boldogságot Nektek!:)

2012. jún. 11. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!