Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy gyerekes pasi miért egy...

Egy gyerekes pasi miért egy 19 éves lánynál próbálkozik?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit, 32 éves, én 19. Van már egy fia, akit egyedül nevel. Nagyon tetszem neki, azt szeretné, ha lenne valami köztünk, de fél, hogy nem fogadnám el a gyerekét. Nekem ezzel nincs problémám és bevallom, nagyon tetszik külsőre és belsőre is. Viszont nem tudom, miért egy olyan lánynál próbálkozik, aki még otthon él, eddig csak 2 hónapot dolgozott életében, egyetemista, szinte félig gyerek. Tudom, hogy nem láttok a fejébe, de nem fura ez egy gyermekét egyedül nevelő férfitől? Nem lenne ideálisabb egy olyan tapasztalt nő, aki esetleg a fiának lehetne a "pótanyja"? Komoly kapcsolatot akar és én kicsit tartok tőle, bármennyire is tetszik.

Köszönöm előre is a válaszotokat.

2012. jún. 11. 15:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Hát figyelj, attól mert te még nem tartod magad annak, már felnőtt nő vagy. Ő is annak tekint és ideje lenne eldönteni hogy mit akarsz. Ő komolyan gondolja. És te komolyan gondolod? El tudod magad vele képzelni akár hosszabb távon? Nem egy olyan bonyolult kérdés. De senki nem foga ezt helyetted eldönteni.
2012. jún. 11. 16:04
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha öreganyámnak töke lett volna, akkor ő lett volna öregapám. Spekuláció az egész, mi lesz, ha...

Akarod, vagy nem?

2012. jún. 11. 16:05
 13/23 anonim ***** válasza:
Az a jó az idősebb férfiakban,hogy már tapasztaltak,tudják,hogy kell elcsavarni egy fiatal kislány fejét,aki még csak most lépett ki igazán a nagybetűs életbe és hozzá képest nagyon tapasztalatlan.Ezt azért mondom,mert nálam is bepróbálkoztak ilyen idősebb férfiak és simán el tudják hitetni az emberrel,hogy tisztelik és szeretik.Még velem is sikerült,pedig én aztán nem adom könnyen magam.Tudják,hogy mire van szükséged,talán még jobban,mint te és ezzel könnyű visszaélni.Én a helyedben vigyáznék vele.Nem biztos,hogy ilyen,de hát tudod,férfi,az ösztönök vezérlik,nem az igazi szeretet.Az nagyon ritka.És jól látod a dolgokat,én sem értem,miért egy ilyen fiatal lányt akar párnak,akinek se munkája,se semmije még,neki meg van egy gyereke.Logikátlan.És egyre több ilyen logikátlanság van meg egyre több válás,megcsalás stb,alig van boldog család,vagy boldog ember a földön.Nem akarom rosszként beállítani a pasit,lehet,tényleg nem csak kihasználni akar,de szerintem húzzad az időt,ne menj bele egyből egy komoly kapcsolatba.Ha kitartó,komolyat akar,ha nem,akkor meg keres egy másik 19 éves lányt.
2012. jún. 11. 16:08
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
Ahogy fogalmazol úgy tűnik, hogy elsősorban neki kell társ, mint a fiának pótanya. Elég sokan elítélik ezt a 13 év különbséget, ami szerintem nem sok, nem is kellene, hogy számítson, ha te elég érett vagy egy kapcsolathoz, ő pedig egy újabbhoz, akkor mi gond lenne? Nem furcsa ez egy gyerekét egyedül nevelő férfitól, hogy így tetszel neki, korodtól függetlenül. Csak gyereke született, nem katasztrófát élt túl, csak egy fia van, nem pedig halálos betegsége. Viszont ha már volt egy olyan kapcsolata, ahonnan a nő gyerek nélkül lépett le, akkor óvatos lehet, nem teljesen nyílt és nem fogja neked odaadni a szívét teljesen.
2012. jún. 11. 16:25
 15/23 anonim ***** válasza:
95%

Azért egy 19 éves lánnyal kavar, mert nem akar egy harmincassal.

Egy idősebb nőnek már egzisztenciája, múltja,igényei vannak, te ebből a szempontból egyszerűbb vagy, alakítható.

Ennyi.

2012. jún. 11. 16:28
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Ez a legnagyobb baromság. Egyrészről egy gyerekkel a hóna alatt a csávót nem kéne egyből össze mosni azokkal a 30-asokkal akik tini sunákra vadásznak. Igen vannak ilyenek is. De azért akinek már van egy gyereke az azért ritkán szokott ilyen lenni főleg hogy férfiként 30 fölött nem igazán dúskál a lehetőségekben. Azzal hogy itt most a kérdező elcicázgat vele időhúzás gyanánt aztán meg mondjuk kidobja kb elvágja attól, hogy találjon magának egy párt. El kell dönteni, hogy akarja-e ezt vagy nem. És lehetőleg most.

2012. jún. 11. 16:29
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
Gyorsan döntsd el mit akarsz. Főleg, hogy már lefeküdtél vele ez nekem egy kicsit tényleg cicázásnak tűnik. Ha akarod a kapcsolatot akkor vágj. De minden féleképpen oszd meg vele az aggodalmaidat. (szerintem)
2012. jún. 11. 16:59
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

A legtöbb 30-on felüli férfi hatalmas sebességgel rohan egy 18-20 éves lány karjaiba, hogyha biztosan lehetősége nyílik egy ilyen kapcsolatra, akár a családját is hátrahagyja, vagy minimum szeretőnek megtartja a lányt. :) Nincs ezen mit csodálkozni, ez tény. Egy 20 éves lánnyal sosem fog egy 30-as 40-es nő fölénybe kerülni, főleg nem külsőre.

Lehet, hogy most csak játszik élvezi, hogy lett egy tömhető fiatal fruskája. Gondolom úgy van vele, hogy lesz ami lesz, ha mégsem jön össze kapcsolat dolog belőle, akkor is jókat elvolt veled. :)

2012. jún. 11. 17:06
 19/23 anonim ***** válasza:
78%
Ezzel vitába szálnék. A 1x sőt 2x csajok úgy mozognak az ágyban mint egy beteg csiga és rihegnek röhögnek a nagyvilágba. 30+ nők az igaziak.
2012. jún. 11. 17:10
 20/23 anonim ***** válasza:
szerintem nincs itt semmi probléma, feltételezem, nem rögtön a kezedet kérte meg:D legyél vele együtt amíg jólesik, amíg jól érzed magad vele, ha működik működik, ha nem akkor nem és továbbálsz:) előnye, h te még csak 19 vagy és ha nem jön össze a dolog, hát akad még lehetőség:))
2012. jún. 11. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!