Anyám miért nem fogja fel amiket mondok?
Hány éves most anyukád? Történt vele valami, amitől ilyen lett?
Vagy a munkahelyi gondok miatt van, csak nem beszéli ki, vagy amit írtak a változókor.
Nekem is van ilyen illető a családomban, s hasonlóan viselkedik, mint anyukád. Hiába kérik meg valamire, legyen az akármilyen apróság, már csak azért is az ellenkezőjét csinálja, mert meg van arról győződve, hogy az csak úgy jó, ahogy ő elképzelte.
Tényleg nem egyszerű, mert a családtagok idegeit is felőrli az állandó feszültség,veszekedés, amit kreál.
Ő egyébként 53 éves.
49 éves, akkor lehet, hogy tényleg a változókor. Próbálok toleráns lenni, de én is ideges fajta vagyok, nem könnyű.
Köszi a válaszokat!
Sanszos, hogy klimax. Kérdezd meg, hogy vannak-e hőhullámai, stb. Ha igen, akkor egyértelműen.
Kései gyerek vagyok, az én kamaszkorom egybeesett anyám klimaxával. Majdnem megöltük egymást :)
Én írtam, hogy nekem is van egy ilyen ismerősöm.
Valahol olvastam, hogy erre lehet is szedni gyógyszert, de nem tudom mit és pontosan mire, ezt azok jobban tudják, akik jártasak ebben.
Főleg egy 12 éves gyereknek nem tesz jót az otthoni stressz, meg ha rajta vezetik le a feszültséget.
Igen, anyum is ezt csinálja!!!
Csak épp minden szarért felkapja a vizet, akármit mondunk neki mindig mi vagyunk a szarok! -.-" ÉS én sem tudom ennek mi értelme van, hogy örjöng össze-vissza.. és csak mondja-mondja..-.-" nagyon nem értem anyumat, hogy MIÉRT?! :/ és egyszerűen kikészít már, mert minden hétvégén úgy kell kelni, hogy 8 órakkor kelek általában, mivel csörömpöl..-.-" és akkor még rögtön elkezd kiabálni, hogy minek reggelizek ?! amikor ki kellene takarítani, ezernyi munka van..stb. -.-" na jó tovább én nem folytatom a kis mesét..
remélem nálad megoldódik a gond!
Több tünettel is jár a klimax, azaz változókor. Fizikai és lelki tünetekkel.
Klimax tünetei lehetnek:
hőhullám
kpirulás
izzadás
szapora szívverés, szívdobogás
hónapokon át tartó rendszertelen menstruáció
egyéb vérzési rendellenesség
vizeletvisszatartási problémák
meszesedés
hirtelen nagy súlygyarapodás
hüvelyszárazság
ingerlékenység, labilitás
koncentráció zavar
alvászavar
szédülés, fülzúgás
szembántalmak megjelenése, erősödése: szem szárazság, kötőhártya gyulladás, látás romlása
bőr- és hajszárazság
Lehet kapni ezekre különböző készítményeket. Pl. az ingerlékenységekre gyógyteákat.
Írd be a google-be, hogy klimax kezelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!